Anemonerne er der overalt i skoven - og bierne har rigtig travlt.
Trines grønkål vokser påny efter at have været frosset væk i vinterens sne og kulde. Jeg fik en dejlig buket i dag. De har en mild og blid smag, de nye blade.
Hele vinteren har jeg forgæves efterlyst dem hos grønthandleren. De kunne ikke klare vinteren. Men det er da fantastisk, de kan vågne op og sætte nye skud.
I aften blev grønkålen hakket groft med en kniv sammen med en gulerod, en håndfuld pecannødder og rosiner tilsat sesamolie og lidt lys balsamico.
Det var da sjovt, at de skyde igen! Det lyder som en lækker salat.
SvarSletOg så får jeg pludselig trang til en skovtur... - jeg elsker, når skoven står dækket med anemoner...
Grønkål! Det er altså lækkert. Også med flødedressing a la "mormor"
SvarSletJeg fandt også anemoner i skovbunden i går - så er det virkelig forår :-)
SvarSletBetty, igen overrasker du mig med en af dine dejlige salater, jeg ville aldrig have tænkt på, at bruge grønkål på den måde. Men da jeg ofte laver mad efter nogle af dine tidligere opskrifter, så skal denne også prøves senere på året.
SvarSletJeg nyder også dine dejlige indlæg fra de foredrag og udstillinger du har deltaget i og foredraget med Milena Penkowa ser ud til at have været spændende og indeholdt - for mig - også nye oplysninger.
En god solskinsdag til dig.
Hvor er Anemonerne smukke,lyder som en skøn salat du har lavet.
SvarSletTak for jeres kommentarer. Jeg har ikke været så meget rundt hos jer. Har haft lidt travlt - på den gode måde.
SvarSlet