mandag, januar 14, 2013

En god tv-krimi.

Aarhus som location for en tv-krimi?
Jeg, som ellers aldrig kan blive 'fanget' af en krimi på skrift eller på film, var bare nødt til at se 'Dicte'.
Efter andet afsnit her i aften er jeg solgt.
Spændende - forhåbentlig urealistisk - historie.
Iben Hjejle spiller godt. Det gør de øvrige personer også.
Og Aarhus gør sig godt.

Her er det dog Silkeborg på en kold vinterdag.

10 kommentarer:

 1. super god serie fra Århus,,,,, spændende ja Iben spiller smadder godt

  SvarSlet
  Svar
  1. Jonna, jeg synes, den er begyndt godt. Mon ikke det fortsætter?

   Slet
 2. ØV, jeg er gået glip af noget - alle talte om Dicte i dag, og jeg har ikke set den. Meget dumt, kan jeg forstå ... til gengæld har jeg slugt alle Elsebeth Egholms bøger med Dicte Svendsen som hovedperson. De er supergode alle sammen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, jeg har ikke læst Egholms bøger, jeg går heller ikke i gang med det, men jeg var godt underholdt af tv-serien. Måske kan du nå at hænge på?

   Slet
 3. Jeg har også ladet mig indfange af Dicte. Det er nok ikke "fint", men jeg synes det er meget underholdende, og jeg mener da heller ikke at problemstillingerne er helt ude i hampen. Jeg er ellers ikke meget til danske serier, men her faldt jeg altså i.

  SvarSlet
  Svar
  1. Henny, jeg så et sted i en anmeldelse, at serien blev kaldt provinsiel og kedelig. Det kan godt være den ikke er 'fin'. ;-)
   Jeg følger med, så længe jeg er underholdt.

   Slet
 4. Sikke et flot dramatisk billede. Skal se første afsnit af Dicte idag og glæder mig. Håber ikke der er al for megen uhygge/vold i den ;-) Skal også se Triiny og Susannah. Mere af nysgerrighed da samme format med dem har været vist hernede i Israel. De må tjene godt hvis de farter rundt i alle Europas lande med den ide hi hi. KNUS

  SvarSlet
  Svar
  1. Tina, god fornøjelse med 'Dicte' ned hos dig.
   Jeg har ikke set den anden, du nævner. Mon ikke TV financierer deres farten rundt? Nej, jeg ved ikke hvordan den slags fungerer.

   Slet
 5. Jeg er også solgt til krimien "Dicte", jeg synes den er spændende og mener også del kunne foregå i det virkede lig liv ang. kriminalitet og jehovas vidner.

  SvarSlet
 6. Conny, det er mange problemstillinger, vi bliver præsenteret for i den serie. Og virkeligheden overgår desværre sommetider fantasien.

  SvarSlet