fredag, januar 04, 2013

Igen ... igen ...

Jeg nærmer mig vist snart et tema.
Der er mange temaer i blogverdenen. Der er strikkere, der er malere, andre laver mad, én bygger drivhus og sådan er der utallige interesser rundt omkring.
Temaet hos mig i de her dage er børnebørn.
Mattias har været her, mens hans mor var hos tandlæge.
Den lille travle fyr var i gang med mine gryder.

I morgen kommer Christian.
Hvis der bliver en blogpause, så ved du hvorfor.  ;-)

7 kommentarer:

 1. Som I hygger jer, og hvor må det være dejligt for jer alle, at du sådan kan være en del af dine børnebørns hverdag :-)

  SvarSlet
 2. Mor, du er bare så sød og dejlig - også med dine børnebørn :o)
  Sikke et godt billede af Matisen og hans favoritdisciplin: gryderumstering.
  Moni

  SvarSlet
 3. Kommentaren fra din datter siger vist det hele - de elsker deres mormor, og dine døtre værdsætter din hjælp ... selvom det er det muntre køkken! Dejligt at læse!

  SvarSlet
 4. Jeg tror gryder og grydeskeer er fascinerende for de fleste børn i den alder. Den lille fyr ser gevaldigt koncentreret ud!

  SvarSlet
 5. Hvor er det skøn at være tæt så sine børnebørn fra de er små og følge deres udvikling det gør vi og den fornøjelse håber jeg også du får Betty(vores er 23, 21,18,17,15,11år).
  En god eftermiddag til dig.

  SvarSlet
 6. Jeg håber, du har haft en dejlig dag med Christian - sikke et skønt billede.

  SvarSlet
 7. Tak for jeres kommentarer.
  Der er mere udfordring i at passe Christian. Han nøjes ikke med de tomme gryder. Han vil være med til at røre og blande og snitte. Så han skal støttes og guides, og han kan så meget, og jeg har god tid. Køkkenet er hans foretrukne opholdssted stående på en stol. Men han skal passes godt på, samtidig med vi skal frembringe noget spiseligt. Det er hyggeligt, men krævende.

  SvarSlet