onsdag, september 21, 2016

Allerede julebøger ...

Der er ingen undskyldninger for at udskyde julegaverne til sidste øjeblik.


Det har jeg en tendens til at gøre, men i dag blev jeg mindet om, at der er 'kun' 3 måneder til jul.


Jeg gik forbi hylderne med børnebøger i dag, og her er nissebøgerne allerede lagt frem.

Jeg kunne godt tænke mig at prøve at være på forkant.
Tænk, hvis jeg fik købt julegaver flere måneder før jul??
Det ville være rart i december.
Men hvad skal jeg finde på???

Det bliver nok ikke bøgerne, der ligger her.

Senere på eftermiddagen ledsagede jeg ham her til svømning.


Det er leg, pjask og plask.
Det er skønt at blive fortrolig med vandet på den måde.

Man må ikke fotografere i svømmehallen. Jeg sneg mig til at tage et par billeder, når der ikke var andre børn i nærheden.
Det er ikke bare i vandet, der bliver lavet sjov. I omklædningen er der også sjove udfordringer.


5 kommentarer:

 1. He he - jeg har allerede koebt den foerste julegave og julekortene er ogsaa paa plads, men jeg er slet ikke bange for jeg bliver faerdig tidligere af den grund. Jeg elsker at handle julegaver i de sidste par uger inden jul, jeg synes det er hyggeligt, men det goer ingenting at vaere i liiidt god tid. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tina, jeg er imponeret, at du allerede er i gang. ;-) Jeg forstår, at du breder glæden ved forberedelserne ud - både tidligt og sent ;-)
   Det lyder godt.

   Slet
 2. Jeg skal ikke købe så mange julegaver, og er bedst, når jeg er lidt presset ;) Til gengæld er der jo nok lidt håndarbejde, der skal overståes, og mon ikke det allerede er ved at være for sent at gå i gang?
  Jeg må indrømme, at lige præcis denne tid, hvor det begynder at blive mørkt, og hvor man igen tænder stearinlys om aftenen, bringer mig i julestemning. Så det skræmmer ikke mig, at forretningerne begynder at finde ting frem...

  SvarSlet
 3. Eva, jeg tror også, jeg er bedst, når jeg er lidt presset. Jeg kan i hvert fald få meget fra hånden i sidste øjeblik. Men jeg kunne godt drømme om, at være på forkant ;-)
  God fornøjelse med håndarbejdet - det vil bringe glæde hos modtagerne ;-)

  SvarSlet
 4. Lige nu er der 3. mdr. til juleaften, og da jeg skal flytte her i oktober må jeg indrømme det kommer før tankerne på jul, og samtidig må jeg indrømme det vil være dumt af mig at købe noget og pakke det ned i flyttekasser, for kender jeg mig selv godt nok kan jeg ikke huske hvor det ligger.

  SvarSlet