torsdag, september 29, 2016

Om opskrift og skovtur. Og irriterende blog/billedopsætning ...

Der ser drabeligt og blodigt ud, men det er bare rødbedesuppe, jeg har været i gang med.

Opskriften ligger HER hvis linket virker. Det helt tilbage fra 2010.
I dag ændrede jeg lidt, idet der også er en gulerod og en porre i. Men sådan er det med suppe. Det kommer sig ikke så nøje. Bortset fra, at når det nu er rødbedesuppe, så skal der være overvægt af rødbeder.
Jeg har haft min sidste vagt på Silkeborg Bad i denne sæson. Fra oktober begynder den kortere vinteråbningstid, og der er ikke brug for så mange til at gå vagt. Det passer mig godt.

Billedet her er af Societetsbygningen på Badet. Dengang der var Kurbad, var det her, der var spisesale, saloner, bibliotek, billiard og det store køkken i kælderen.
Nu bliver en del af bygningen brugt som børnehave af Silkeborg kommune.    
Nu driller programmet mig.
Jeg kan ikke sætte billederne ind i den rækkefølge, jeg vil.
Men det jeg vil vise, er legepladsen, i forbindelse med børnehaven. Kommunens børnehaver har åbne legepladser i weekender, og mine børn og børnebørn er tit på udflugt til en børnehavelegeplads. Sommetider deres egen kendte. Andre gange til fremmede børnehaver.
I søndags var jeg med på legepladsen ved Silkeborg Bad. Så har vi madpakker og vand med. Og kaffe og te i termokander til de voksne.
Det er spændende med en 'ny' legeplads.


 Udstillingen med skulptuer i parken er forbi. Her er det 'akrobaten' i et træ.
Nederst er Societetsbygningen, som jeg ville have placeret længere oppe!
(hvad betyder mon Societetsbygning?)

4 kommentarer:

 1. Sikke da en flot bygning at have børnehave i. Sådan burde alle børnehaver se ud.

  Måske skulle man lade sig inspirere af suppen. Det er ikke lige suppe, der ligger øverst i mit hjernelager, når jeg skal finde på aftensmad, og det er jo en skam.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, ja sådan skulle alle børnehaver ligge ;-)

   Slet
 2. Det er suppetid, og jeg suger til mig, justere nok lidt som du også gør. Dog gemmer jeg linket til når jeg er flyttet, for fryser etc. følger ikke med til det nye, er ikke lige klar over om hvor meget plads der er i fryseren.
  Dejlig bygning til en børnehave, og skønt udeareal.
  Vi har en børnehave nede i centrum på den Røde Plads, ved balletskolen, deres udeareal er en indhegning på den Røde Plads, har dog aldrig læst om deres hverdag etc. så skal lige passe på med en negativ ryst. De kan jo have så mange gode værdier, der skaber den perfekte ramme.

  SvarSlet
 3. Karin, det er ikke altid rammerne, der bestemmer de gode værdier i børnehaver, men jeg tror nu, det betyder noget at have lokaler, der er store nok og lyse, luftige udearealer.

  SvarSlet