tirsdag, december 27, 2016

Var det en god jul?

Før jul kan man tit læse små interviews i aviserne, hvor folk bliver spurgt, hvad der har størst betydning for dem i julen.
For nogle er det maden, for andre er det gaver, og for andre igen er det samvær i familien. For mange handler det om det hele.
Julen 2016 vil jeg huske for den skade, jeg pådrog mig d. 22 dec., som resulterede i to skadestuebesøg, en telefonkonsultation, et par krykkestokke og en kørestol til udlån. Jeg har haft mange smerter i mit hævede knæ. Og jeg har problemer med at tåle smertestillende medicin, så panodil har været en ikke så effektiv løsning.
Nu går det bedre. Hævelsen aftager. Smerterne er der stadig omend i mindre grad,

Mest af alt vil jeg huske julen for den kærlighed og omsorg, jeg er blevet mødt med i familien. Jeg er blevet ledsaget til skadestuen, fået bragt medicin, blevet flyttet hen til min ene datter med tilbud om også at bo hos den anden.
I begyndelsen syntes jeg, det var svært, at jeg ikke kunne deltage i julemadlavning i en travl børnefamilie og ikke kunne lege med børnene på gulvet, men i stedet blev den, der skulle have hjælp. Men jeg har hurtigt vænnet mig til at blive vartet op. Det er da skønt.
Jeg har hvilet mig meget.
Chr skabte et lille legounivers ved siden af min seng. Det var hyggeligt.
Det ender med, de ikke slipper af med mig igen. :-)


5 kommentarer:

 1. Nåårhh, et hyggeligt lille sengebord. Jeg kan godt forstå, at du ikke har lyst til at flytte hjem igen.
  Alligevel lyder det som om det går bedre, - og det er nok ikke så skidt. Rigtig god bedring. Jeg håber, du snart er på benene igen.

  SvarSlet
 2. Hvilken hyggelig jul trods uheldet med fodbolden i torsdags. Og skønt at mærke hvor megen kærlighed der er der, er sikker på de nyder at give tilbage for alt det du gør for dem, de ved ikke hvordan de ellers kan takke dig, men her er der en mulighed for at kvittere for den store kærlighed til dig.
  Håber hævelsen snart er væk.

  SvarSlet
 3. Rigtig god bedring til dig. Hvor er det dejligt med den omsorg din familie har for dig, rart at se når næste generation træder til og hjælper os. Det legebord ville jeg også nødig forlade, det var også et dejligt billede tidlige, hvor dit barnebarn hjalp dig med at få en pose frosne ærter på knæet.

  SvarSlet
 4. Den slags forkælelse kan man sagtens blive afhængig af, men man vil dog nok alligevel helst undvære den, årsagen taget i betragtning.
  Det er dejligt at læse, hvordan dine piger nu giver lidt igen som tak for alt det, du i tidens løb har gjort for dem :-)

  SvarSlet
 5. Eva, Karin, Marianne, Ellen, mange tak for jeres medfølende kommentarer. Når jeg nu ikke kunne selv, så var det godt at være i kærlige familie-hænder.

  SvarSlet