lørdag, december 31, 2016

Godt nytår.

Hjemme igen kan jeg konstatere, at det går langsomt den rigtige vej med mit ben.
I går, på vej ud af badeværelset, opdagede jeg først efter et par skridt, at jeg havde glemt stokkene. Det må da være et godt tegn. Men jeg er meget afhængig af stokkene og af , at jeg får placeret foden rigtigt. Fod og knæ skal være lige over hinanden. Ikke noget med at dreje. Det gør vi jo faktisk utrolig tit, uden vi er opmærksom på det. Der er stadig smerter og hævelse i knæet. Det forstyrrer min nattesøvn. Men trods alt i mindre grad end for en uge siden. 14 dage efter uheldet skal jeg til min egen læge og have vurderet, hvad der er sket. Der skal så lang tid til, fordi det ikke er muligt at vurdere et hævet knæ. Jeg tror selv, min indvendige menisk har taget skade. Og jeg ved, at så er der en langvarig helingsproces foran mig. Men jeg tror på det.
I går havde jeg besøg og fik en meget skøn buket med vase. Det var virkelig dejligt, at jeg ikke selv skulle ud at finde vase eller dirigere rundt med mine gæster. Tak for det Ingrid og Kristian.
Om lidt bliver jeg hentet til nytårsfejring. Der er sådan en slags hoste-forkølelse i gang i familien. Måske bliver der mandefald. Men vi vil uden tvivl hygge os - os der er sammen for at byde 2017 velkommen.
Et godt og lykkebringende nytår ønskes alle, der kommer forbi her

8 kommentarer:

 1. Og et rigtig godt nytår ønskes også til dig her fra Den Stråtækte.
  Fald nu ikke over eller ind i en raket, når du går ud og skyder krudt af :-)

  SvarSlet
 2. Tak i lige måde Ellen. Nej, jeg har jo to stokke for tiden ;-) Med fire støttepunkter går det ;-)

  SvarSlet
 3. Godt nytår til dig og dine.
  Håber smerterne bliver bedre og du er jo ekspert på knæer og andre led og genoptræning, så jeg håber det bedste for dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lene, for hver dag går det lidt bedre - langsomt.

   Slet
 4. Godt nytår til dig.
  Meget smuk buket, krydser fingre for det er muligt at give dig en diagnose her i løbet af ugen, så du kan komme i gang med den rette genoptræning eller hvad der skal til for du bliver fit for fight igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde, Karin. Jeg er i gang med små øvelser ;-)

   Slet
 5. Godt nytår. Jeg håber så sandelig, at du snart er på benene igen, og at det ikke er en alt for slem skade.

  SvarSlet
 6. Tak i lige måde, Eva. Det er spændende, hvordan langtidseffekten vil være af den knæskade. Jeg håber det bedste :-)

  SvarSlet