tirsdag, juni 25, 2019

Sommerfuglene er faldet til ro.

Fredag og lørdag i sidste uge gik med at fejre min fødselsdag. Nu er det allerede tirsdag, og de to dage befinder sig i mindernes bog. Det var et par overvældende skønne dage, og jeg følte mig omgivet af varme og kærlighed.
Det var så dejligt, at mine to veninder, den ene fra Bornholm, den anden fra København, kom i fredags og rejste igen i søndags. Den ene boede hos mig. Den anden sov, lige over på den anden side af vejen, hos min genbo. De kendte ikke hinanden i forvejen, men de faldt rigtig godt i hak sammen. Om eftermiddagen kom mine børn, børnebørn og exmand til kakao med flødeskum og boller og lagkage med is. Men ingen aftensmad. De blev sendt hjem og jeg nød aftensmad og vin sammen med de to veninder.
Og her kommer det, der er særlig dejligt, når man bor alene: At der er et par kære mennesker at tænke det hele igennem med på forhånd, og at de også er der til at efter-snakke bagefter. Det hyggede Henrik og mig os altid med, når vi havde 'været til noget.'

Bordplan og bordkort var afleveret i forvejen, så der var ikke noget at rette. Jo, jeg kunne selvfølgelig godt have byttet om på et par bordkort, når jeg stod der.
På Gl Skovridergaard kalder de den måde at placere borde på for sommerfugleopstilling.
Jeg ville gerne have haft et langt bord, fordi jeg forstillede mig, at alle skulle kunne se hinanden. Men man kan jo ikke se, de der sidder på samme langside som én selv.
Under alle omstændigheder, så fungerede det godt.

Mine døtre fik det arrangeret sådan, at vi fik taget et gruppebillede. Jeg havde lidt modstand imod det, men nu bagefter er jeg glad for det.
Alle ansigter er med :-)
Jeg står i midten med den ene datter i grønt, den anden i blåt.
Det har ikke været en overdrivelse, når nogen har fortalt mig, at maden på Gl. Skovridergaard er meget lækker. Jeg har ikke selv spist der før, men vi fik virkelig dejlig mad.
Jeg fik mange gode og sjove ord med på vejen i form af taler og indslag. Det var en stjerne-dag :-)

Jeg vil snart holde fødselsdag igen:


5 kommentarer:

 1. Kære Betty. Hjertelig tillykke med fødselsdagen og hvor er det dejligt at læse om din skønne festdag

  SvarSlet
 2. Så dejligt at læse om din fødselsdag, sikke en dag og med så mange kvinder omkring dig.
  Jeg kan godt forstå, at du mangler tosomheden når man har haft gode og sjove oplevelser, men så var det dejligt, at veninderne blev.

  SvarSlet
 3. Tillykke og godt at høre at det gik godt, og ja selv om vi ikke bryder os om at være midtpunkt, så gjorde du det. Godt gået! Og dejligt billede af jer allesammen.  SvarSlet
 4. Det lyder rigtig dejligt, - godt at du gjorde det. Det er da et skønt gruppebillede at have at kigge på. Sikke en masse dejlige mennesker, der var med til at fejre dig.

  SvarSlet
 5. Lene, Marianne, Anni, Eva, tusind tak for jeres hilsen og kommentar :-)

  SvarSlet