tirsdag, september 03, 2019

Slut på blommesæsonen.

Blommesæsonen er slut hos mig for i år.
I dag har jeg plukket de sidste. Der har været overvældende mange.
Jeg har lavet lidt kompot og lagt an til blommesnaps med 15 halverede blommer overhældt med vodka, der skal stå to, tre måneder.
Og mange er kommet i fryseren.Johanne synes, det er så spændende, når der er en lille orm. Og forleden dag var det ikke den sædvanlige hvide, men en lyserød.

Der har været mange dårlige blommer, men sådan er det vist hvert år.
Vi skal ikke plukke en blomme og straks bide i den. Den skal åbnes med en kniv for at se, hvad der gemmer sig i den.

Billedet her illustrerer, hvordan der næsten er mere 'fraklip', (til venstre) end der er noget, der dur.
De smager til gengæld rigtig godt.
Ved siden af mig stå en pakket kuffert. I morgen tidlig går turen til Billund for at komme med en flyver til Pisa. Vejret er meget varmt, kan jeg se. Mellem 25 - 30 grader.
Det bliver spændende.6 kommentarer:

 1. Hvor lyder det lækkert med blommekompot og blommesnaps.
  Rigtig god tur til Pisa.

  SvarSlet
  Svar
  1. Har du noget kærlighedsproblem? Jeg kaster en kærlighedsformel til dig for at hjælpe med at løse din kærlighed i dag! Kærlighedsformularer, der aldrig mislykkes. Arbejder selv i de mest vanskelige situationer. E-mail i dag !. Find din sjælskammerat. Ægte healer. Meget overkommelig. Retssager staver. Strong Love Spells.kontakt os
   E-mail: Templeofanswer@hotmail.co.uk
   Ring / Whatsapp: +234 8155 42548-1

   Slet
 2. Rigtig god ferie til dig. Jeg har stadigvæk blommer i haven, så jeg må vist igang med at lave blommekompot mm

  SvarSlet
 3. Rigtig god ferie til dig. Vi har ikke rigtig fået nogle blommer i år.

  SvarSlet
 4. God ferie!
  Vi har haft for mange blommer i år - vi kunne ikke nå at spise dem alle, det hjalp ikke engang, at jeg forærede mange væk til naboerne.

  SvarSlet
 5. Mit navn er Eva Hovmand Skjøtt, jeg har været gift i over 6 år, og det var forfærdeligt, fordi min mand virkelig snydt på mig og ledte efter en skilsmisse, vi brød sammen for et år siden og vi kom tilbage efter så mange behageligheder for dejlig kærlighed gaver. Jeg elsker min mand så meget, at der ikke er nogen time på dagen, hvor jeg ikke tænker på ham, han er en verden for mig, jeg værdsætter ham på samme måde. være så jeg ikke kan gøre noget for at skade ham eller få ham til at føle sig trist. Jeg stødte på en blog-blog Et vidnesbyrd kaldet "Osawe jennifer" på Internettet, hvordan han gendannede den store nedtrængte storpræstinde i medgiftens tempel, hendes eks-mand derhjemme efter 3 dage med kærlighedsformularer. Jeg har læst så mange forskellige postkommentarer om forundrede store kræfter har hjulpet mennesker over hele verden, uanset afstanden, de har bragt ex-kærlighed og hjulpet med at løse skilsmissen, og separate beretninger kom ud af kærlighed og skabte mennesker glade i forholdet. Jeg skal være 100% sikker, så jeg prøvede og sendte en kontaktmeddelelse til doctorosagiede75@gmail.com eller whatsapp +2349014523836 og han svarede straks, og jeg fortalte ham min historie, og han gav mig kun 2 dage til at fortolke natten den hun var tilbage og bad om tilgivelse, hvor vidunderligt og pålideligt hans arbejde var. Hvis nogen har lignende problemer, bedes du kontakte ham på hans e-mail.

  SvarSlet