torsdag, juli 15, 2021

Allerede fredag.


 Sikke dog en varme de seneste dage. Men ingen grund til klage i min lille boble. Jeg kan holde mig i skyggen, hvis det er det, jeg vil.

For flere uger siden blev jeg færdig med at male stakit og gelænder ved trappen. Jeg bestemte mig for at beholde det her meget gamle bord- og stolesæt. Det var præget af mange års udeliv. Det blev vasket godt af og fik træbeskyttelse, og da der var sort maling til overs blev det brugt. Hvorfor den ene stol kom til at stå i venteposition, ved jeg egentlig ikke. Men nu er den også blevet sort.

Maling er ganske dyrt. Jeg kunne næsten have fået et lille plastik cafesæt hos Jysk for samme pris. Men nu pudser jeg glorien, fordi jeg ikke har bidraget til mere affald på lossepladsen. Og det er lidt hyggeligt at male, når det er så små ting.Johanne sov her natten til tirsdag. Hendes forældre havde travlt med at pakke sammen til ferie.
Vi fandt det gamle Sorteper-spil, som hendes mor og moster også har spillet med for mange år siden. Det, synes jeg, er rigtig hyggeligt. Og hun synes, figurerne er så søde, i modsætning til et spil de har hjemme.

Et dejligt far-søn billede fra i går, da havet var blikstille i Vorupør. Det sker sjældent.
Begge mine børnefamilier er der, og jeg glæder mig til i morgen, da det er min tur til at køre nordpå.

Billedet her, af det store lindetræ ved hovedindgangen til Silkeborg Bad, viser ikke at træet blomstrer nu. Men der er flere lindetræer i blomst, og de dufter helt vidunderligt. Det har nærmest været hovedattraktionen for mig de to gange, jeg har haft vagt i den seneste tid. Nej, det er ikke fair at skrive, for der er kunstnere, der viser spændende ting. Det kan ses på stedet hjemmeside.
Måske holder jeg en lille feriepause? Måske ikke?


2 kommentarer:

  1. Uanset om du holder blogpause eller ej, må du have en god ferie og nyde dagene med familien.
    Jeg afskyr at male, men jeg er enig i, at så små projekter som dine stole er til at overkomme og måske ligefrem hyggelige at gøre fine igen.

    SvarSlet
  2. God ferie og måske skulle jeg også se på små maleprojekter :-)

    SvarSlet