torsdag, december 16, 2021

Hjemmeskole igen, igen ...

 

Så er der gang i hjemmeskoling igen. Jeg er så imponeret. Kl. 8 sidder Mattias og hans klassekammerater i 4. klasse foran computeren, hvor læreren er klar til at undervise og kommunikere med eleverne. I første time lærte de at skrive og sende en e-mail. 

Efter frikvarteret, hvor vi var ude og Mattias jonglerede rundt med en bold, begyndte næste time med at udfylde et trivselsskema. Resten af timen handlede om dansk.


Billedet her er fotograferet fra en annonceavis.
Årets TV2 julekalender er meget populær hos mine børnebørn. Samlealbum og samlekort udbygger historien om Kometernes Jul
I Kvickly og SuperBrugsen får man en pakke med 4 samlekort hver gang man handler for 100 kr. Det kan jo godt være en langsommelig affære for mig, der har en lille husholdning. 
Men jeg var heldig for et par dage siden. Foran mig i køen var et ældre ægtepar med en fuldt pakket indkøbsvogn. Da jeg var så frisk at spørge, om de samlede på kort, svarede de nej, og jeg var velkommen til at få deres kort. 
Det indbragte mig 9 pakker! Og gjorde mig til en populær mormor - haha.Den dag, vi bagte vaniljekranse og pebernødder, begyndte med at pakke kort ud og bytte med hinanden.

For et par dage siden gik jeg tur sidst på eftermiddagen. Solen havde svært ved at trænge igennem skyerne og disen. Snart er det vintersolhverv, og vi går mod lyse tider. Jeg synes, november og halve december er gået så hurtigt. Om lidt kommer Mattias' mor hjem og jeg vil gå ud i det flotte solskin, der har vist sig her.
2 kommentarer:

  1. Hvor er det godt at dine børnebørn har dig tæt på sig. Det må betyde meget både for dem og deres forældre i sådan en nedlukningstid.

    SvarSlet
  2. Lene, vi har stor glæde af nærheden. Både børnebørn og deres forældre. Og mig :-)

    SvarSlet