lørdag, februar 20, 2010

Det grønnes indendørs.

Det er tøvejr, og alligevel sner det.
Når nu vintergækker og erantis ikke har fået lov til at komme frem, så kan jeg heldigvis få det til at grønnes indendørs.
Karsen trives uanset vejret.

8 kommentarer:

 1. Det grønnes :-)

  Håber I får tid til at nyde weekenden :-)

  SvarSlet
 2. Ja karse er dejligt taknemmelig :) Jeg har altid brugt meget at så karse med mine unger, fordi man så hurtigt ser resultater. -Og så smager det jo dejligt :)

  SvarSlet
 3. Ja, når alt andet er dækket af sne, så er der heldigvis altid karse ☺. Jeg tror endda jeg har læst engang, at karse blev brugt som græsplæne ved en eller anden indvielse med deltagelse af kongehuset, da det rigtige græs ikke ville komme op til indvielsen ☺.
  Tillykke med din Henrik, sjovt med brevet fra vikarbureauet. Jeg kan næsten regne ud at han ikke har lyst til at skulle ud i marken ☺.
  En rigtig god weekend.

  SvarSlet
 4. Uhm, karse. Bare duften føles sund. Måske skulle man forkæle sig selv med lidt grønt i dag...

  SvarSlet
 5. Ja indendøres kan kong vinter ikke bestemme.Her var det også tøvejr i går, men i nat har der været -8grader og lige nu sne det lidt.

  SvarSlet
 6. Så nu fik jeg lyst til en æggemad med karse :-) Annettes historie om karse istedetfor græs er herlig..... Måske du kan fylde dagligstuen - altså lægge vat ud og så karse he he. KNUS♥

  SvarSlet
 7. Lene, ja det er dejligt, når det grønnes.

  Sus, jeg syntes også det var sjovt at dyrke karse da børnene var små, fordi det er så tydeligt at det vokser.

  Annette, det var sjovt at karse kunne bruges som græs-erstatning.
  Nej, Henrik har ikke lyst til mere arbejde. ;-)

  Eva, det varer lige en uges tid fra frø til karse.

  Conny, det er godt nok noget af en forskel temperaturmæssigt fra i går til i dag. Her var 7 minusgrader i morges og i går var der et par varmegrader.

  Tina, så kunne jeg få et grønt tæppe i stuen - og dejligt blødt ville det være. ;-)
  Du skal da have en æggemad med karse.

  SvarSlet
 8. Ja man føler seg helt handicappet uten PC.Men det er hjelp å få heldigvis.Her i norge venter vi på våren, de har lover mere sne neste uke, etter påske tror jeg det blir forår her også...Vi trøster oss med at mange insekter og snegler dør når det er mye frost, ihvertfall mygg og snegler vil vi ikke ha for mange av.jeg har barnebarn på besøk, det er vinterferie. i dag har vi laver is kunst, vi fyller platicposer med farvet vann (malig og vann ) og så ligger det ute og fryser til is.Alle de nydeligste farver, det pynter i sneen.Vi har også lavet islykter i store bøtter med vann.
  Ønsker er god weekend. Anne-Lise

  SvarSlet