søndag, februar 14, 2010

Der er sendt små budskaber til os på bilruderne. Jeg har fået et HEJ.
På bilen lidt længere nede står der "why drive when you can walk"


Det er meget svært at finde en parkeringsplads i Hans Brogesgade og omliggende gader. Jeg ved godt, jeg selv bidrager til det. Og lidt mere walking vil jo aldrig skade.
Nu vil jeg GÅ hen til en blomsterforretning, så de nybagte forældre til Henriks oldebarn kan få en blomsterhilsen. Jeg kan ikke komme igennem på telefonen.

9 kommentarer:

 1. Hyggeligt med sådanne små hilsener i sneen, det er jeg mere tilhænger af, end når der ødelægges noget.
  Da jeg så billedet af Othellolagkagen i et af dine tidligere indlæg, kunne jeg ikke lade være med at tænke på, at jeg sidste år til min mands fødselsdag havde bestemt, at hollænderne skulle udsættes for den delikatesse. Resultatet levede desværre ikke helt op til forventningerne, bundene var temmelig bastante og der var ingen sult overhovedet ved aftensmaden ☺
  Næste gang en anden opskrift. Flot ser den ud den på dit billede. Fortsat god søndag til dig, Betty.

  SvarSlet
 2. Annette, bare der ikke bliver ødelagt noget, det har du ret i.
  Har du selv prøvet at lave Othellolagkage? Det går nok bedre næste gang - øvelse gør mester.
  Men det var nemt bare at hente den hos bageren. ;-)

  SvarSlet
 3. Det er da et fint alternativ til det, man normalt ser på biler: 'Vask mig'...

  Jeg undrede mig også lidt over, at keramikeren ikke var mere kendt under sit eget navn og ikke bare som en pårørende til andre. Stakkels kvinde - man må ikke håbe, hun i sin himmel er opmærksom på det...

  SvarSlet
 4. Ja Ellen ;-)
  Eva lavede bl.a. en buste af en eller anden politiker, så det var ikke kun småkeramik. Men det er selvfølgelig mange, mange år siden.

  SvarSlet
 5. Haha, så længe det er søde beskeder på ruden, er det jo lidt sjovt, Betty ;-) Men faktisk synes jeg, det er næsten livsfarligt at færdes til fods i øjeblikket med glatte fortove og veje.

  SvarSlet
 6. Det er altsaa ogsaa svaert at staa for saadan en bilrude med nyfalden sne. :)

  SvarSlet
 7. Så længe det er søde hilsener. Oldebarn? - hmmm den må du lige forklare. KNUS♥

  SvarSlet
 8. Madame, så længe det er søde hilsner, så er det fint. ;-)


  Tina i London, sådan et lille lag nyfalden sne inviterer til at skrive eller tegne i det. ;-)


  Tina i Israel, Henrik er meget ældre end mig. Hans ældste barnebarn er 30 og er lige blevet far. Ikke at Henrik synes, oldefartitlen passer til ham...... (det skal han bare drilles med)
  men det er da en stor og glædelig begivenhed. ;-)

  SvarSlet
 9. Jeg var gift i syv år uden noget barn, på grund af dette begyndte min mand at optræde mærkeligt, kommer hjem for nylig og ikke tilbragte tid mere med mig, og han skiltes fra mig. Så jeg blev meget trist og tabt i livet, fordi min læge fortalte mig, at der ikke er nogen måde for mig at blive gravid på, hvilket virkelig gør livet elendigt for mig. indtil jeg stødte på en ven, der fortalte mig om DR AJAYI fra Internettet, hvordan han har hjulpet en masse kvinder med disse lignende problemer, som jeg går igennem, så jeg kontaktede ham på: drajayi1990@gmail.com og forklarede ham. han fortalte mig, hvad jeg skulle give, før han kunne kaste en genforening for at bringe min mand tilbage, hvilket jeg gjorde, og han sendte en kraftig bøn, som jeg havde at sige midt på natten, mens han kastede kærlighedsfortryllelsen. Det var et mirakel, 48 timer senere kom min eneste mand tilbage til mig og undskyldte alt, hvad han har gjort, og fortalte mig, at han er fuldt klar til at støtte mig i alt, hvad jeg vil. Jeg ringer hurtigt til DR AJAYI og fortalte ham, hvad der foregik i det øjeblik, og han forberedte og sendte mig også en urtemedicin, som han sagde, at den vil kurere alle uønskede sygdomme eller infektioner, der har forhindret mig i at blive gravid, og instruerede mig om, hvordan jeg skulle bruge det før mødet med min mand. Se efter at have brugt denne indfødte urter og rod, nogle uger senere begyndte jeg at føle graviditetstegn overalt over mig, virkelig var jeg gravid, jeg fødte lige en baby dreng den 1. i denne måned. Jeg lover at fortælle hele verden om DR AJAYI for at have reddet mit forhold og for også at give mig børn, kan jeg stolt kalde mit eget i dag. For enhver kvinde, der synes det er umuligt, her er en mulighed for dig at smile og bringe lykke til din familie venligst kontakt DR AJAYI via e-mail på: drajayi1990@gmail.com eller nå hans WhatsApp ELLER Viber-nummer: +2347084887094 Han er faktisk en Gud sendt for at bringe mistede elskere tilbage og bringe dig lykke.

  SvarSlet