tirsdag, februar 02, 2010

Blomsterleg.

Mens sneen falder rigtig tæt, har jeg leget lidt med de udsprungne forsythiagrene. Efter 10 dage inde er de sprunget ud med løfter om det forår, der venter lige om hjørnet (tror jeg nok)

3 kommentarer:

 1. Forsythiagrene i snevejr, hi-hi, så kan du sidde inde i varmen og nyde en "blomstrende busk" i sneen.
  Her er det begyndt at sne og fyge, og havens fugle lider, da fuglefoderet hurtigt sner til, selv om det står under en overdækket terrasse. Stakkels fugle.
  Har du fået mailen?, jeg er jo spændt på at se om du får fixet en baggrund

  SvarSlet
 2. Tusind tak Manna, for mailen. Jeg går lidt til og fra nu, fordi jeg har siddet så længe i formiddags, men jeg skal prøve din opskrift, som ser meget brugervenlig ud.
  Her er snevejret slut - åbenbart draget over til jer. Ja, stakkels fugle

  SvarSlet
 3. Jeg var gift i syv år uden noget barn, på grund af dette begyndte min mand at optræde mærkeligt, kommer hjem for nylig og ikke tilbragte tid mere med mig, og han skiltes fra mig. Så jeg blev meget trist og tabt i livet, fordi min læge fortalte mig, at der ikke er nogen måde for mig at blive gravid på, hvilket virkelig gør livet elendigt for mig. indtil jeg stødte på en ven, der fortalte mig om DR AJAYI fra Internettet, hvordan han har hjulpet en masse kvinder med disse lignende problemer, som jeg går igennem, så jeg kontaktede ham på: drajayi1990@gmail.com og forklarede ham. han fortalte mig, hvad jeg skulle give, før han kunne kaste en genforening for at bringe min mand tilbage, hvilket jeg gjorde, og han sendte en kraftig bøn, som jeg havde at sige midt på natten, mens han kastede kærlighedsfortryllelsen. Det var et mirakel, 48 timer senere kom min eneste mand tilbage til mig og undskyldte alt, hvad han har gjort, og fortalte mig, at han er fuldt klar til at støtte mig i alt, hvad jeg vil. Jeg ringer hurtigt til DR AJAYI og fortalte ham, hvad der foregik i det øjeblik, og han forberedte og sendte mig også en urtemedicin, som han sagde, at den vil kurere alle uønskede sygdomme eller infektioner, der har forhindret mig i at blive gravid, og instruerede mig om, hvordan jeg skulle bruge det før mødet med min mand. Se efter at have brugt denne indfødte urter og rod, nogle uger senere begyndte jeg at føle graviditetstegn overalt over mig, virkelig var jeg gravid, jeg fødte lige en baby dreng den 1. i denne måned. Jeg lover at fortælle hele verden om DR AJAYI for at have reddet mit forhold og for også at give mig børn, kan jeg stolt kalde mit eget i dag. For enhver kvinde, der synes det er umuligt, her er en mulighed for dig at smile og bringe lykke til din familie venligst kontakt DR AJAYI via e-mail på: drajayi1990@gmail.com eller nå hans WhatsApp ELLER Viber-nummer: +2347084887094 Han er faktisk en Gud sendt for at bringe mistede elskere tilbage og bringe dig lykke.

  SvarSlet