fredag, februar 19, 2010

Et skarpt hjørne......

Vi taler ikke højt om det, men i al digital fortrolighed, så runder Henrik et rigtigt skarpt hjørne.
Han bryder sig ikke om at blive festet for og være være midtpunkt.
Men hans familie har fundet et fint kompromis. De kommer med al mad og ekstra stole i aften, vi skal bare dække op til 12. Det er nemt.
Om en måned, når alle er hjemme fra skiferie og vejret forhåbentlig bedre, bliver der lidt mere festivitas.

Vi morede os meget over et brev, der kom med posten i går fra et vikarbureau.
"Kig i din kalender for 2010, hvis du er interesseret i et vikariat"
Haha, det er noget af et tilbud at få dagen før, man fylder 90. ;-)
Vi kan konstatere, at vikarbureauet kender læger/pensionerede lægers navne og adresser, men ikke deres cpr nr.

6 kommentarer:

  1. Tillykke med Henrik. Hvor sjovt at få et jobtilbud lige ind ad døren. Han skulle næsten tilbyde sig, og se, hvad de ville sige...
    God fest i aften

    SvarSlet
  2. Tillykke med ham. Og det lyder som en hyggelig ikke-fest, som han da må blive glad for, selv om han er i centrum :)

    SvarSlet
  3. Til lykke med ham. Jeg har nu hørt før, at i den alder er man mere til familiehygge end til store fester.
    Der er jeg faktisk allerede ved at nå til ;-)
    Håber I hygger jer rigtig meget i aften.

    SvarSlet
  4. Hjertelig tillykke med lægevikaren ;-) ;å I få en dejlig aften sammen :-)

    SvarSlet
  5. Et stort tillykke med ham! Det var da en fin måde at fejre ham på. Ville også foretrække sådan noget. KNUS og en god weekend♥

    SvarSlet
  6. Tak allesammen. Det var en rigtig hyggelig aften, hvor Henrik fik sin livret, som er rijstaffel lavet af døtre og svigerdatter. Vi fik en ret med oksekød, som var meget stærk, en mindre stærk med kylling, små majsfrikadeller med chili, en masse ris, forskelligt tilbehør som ristet kokos, ristede bananer, peanuts, rosiner osv. og mangschutney, lime pickles og sambal olek.
    Det var lækkert og smagte helt autentisk og bragte minder frem om ferie i Holland og på Bali.
    At få maden bragt på den måde - det kan man hurtigt vænne sig til, tror jeg.

    SvarSlet