mandag, november 09, 2009

Kor-workshop

Sidste år, da det var sangens år, blev der lavet en korworkshop, Silkeborg synger i kor. Det var så vellykket, så arrangørerne ville gøre det til en tradition. Og ud fra deltager interessen i år kan man roligt sige, at de har fat i en succes. Der var dobbelt så mange deltagere i år som sidste år.
Vores korleder meldte fra, fordi han ikke behersker den rytmiske musik, men vi lavede de indledende øvelser sammen med et andet kor, og det var spændende.
Der var ca. 300 deltagere, da alle var samlet efter at have indøvet 2-3 af de udleverede tekster hver for sig forskellige steder. De sidste 3 timer var med John Johansen fra Musikvidenskabeligt Institut i Århus, og han var virkelig, virkelig inspirerende. Der kom en fin lille koncert ud af de 4 numre, vi nåede.
Det var sjovt, men jeg var rigtig træt bagefter.
Udenfor Musikhuset.
Efter en hel søndag i Musikhusets store sal, som selvfølgelig er uden vinduer, trængte jeg til at komme ud og gå en tur.
Jeg kunne have valgt at gå med supertraverne, som er en gruppe på 80 mennesker, der hver mandag går en tur på 10-12 km. Men jeg foretrak en tur alene rundt om Silkeborg Langsø. Hjemmefra mig er der kun en lang spytklats afstand til hvor stien begynder, og der er 7 km. rundt om søen, som er den bynære del af Gudenå. På Ringvejen og på Viborgbroen skal Gudenå krydses, og her er der meget trafik, men ellers er der stille og roligt. Langs den ene side af søen går man i skoven, og langs den anden side langs med haverne foran de store huse.
Bøgen bidrager stadig med gyldne farver på en grå dag.
De fleste huse er gamle med store haver ned til cykel/gangstien, som ejerne af husene må krydse for at komme ned til deres søadgang.
Her behøver ejerne ikke at bruge lang tid på havearbejde.
Jeg konkurrerede lidt med mig selv. I motionscentret er min ganghastighed 3 km. på en halv time. Så skulle jeg kunne gå søen rundt på en time og ti minutter. Jeg fotograferede jo lidt undervejs, så derfor varede turen en time og tyve minutter.
Så var jeg også klar til bruseren.
I aften skal jeg spise sammen med Jette, som er på genoptræning på Sclerosecentret i Ry. Vi har kendt hinanden siden vi var 15 år

2 kommentarer:

  1. Det er da flot klaret, kun 10 minutter ekstra selv om du tog de smukke billeder undervejs.
    Det lyder spændende med den lille koncert, men jeg forstår godt at du var træt bagefter.
    Hav en god aften.

    SvarSlet
  2. Nej hvor er jeg misundelig :) Jeg synger selv i kor (har faktisk startet et på mit arbejde, fordi jeg ikke kunne undvære det) og har også prøvet at være i Århus og synge i kæmpe-kor. Det er simpelthen så sjovt :)

    SvarSlet