lørdag, juni 10, 2017

Uden billeder går det ikke ...

Når jeg vil lægge billeder ind på computeren, får jeg denne her besked i dag "Kan ikke skrive til "iPhoto-bibliotek." Sørg for at der er tilladelse til at skrive til biblioteket."
????
Jeg ved, at der næsten ikke er plads på harddisken, og at jeg skal have slettet nogle filer, men jeg kan ikke komme til det. ØvØvØv.

I morgen er der en workshop om portrætfotografering på Silkeborg Bad. Den er ret aktuel i forbindelse med udstillingen Ansigt og Identitet.
Jeg tilmeldte mig først i går, fordi jeg var usikker på, om niveauet var for højt for mig. Men nu prøver jeg og ser, hvordan det går.
Vi skulle sende to billeder til underviseren. Et ærligt og et forskønnende. De skal bruges til at introduceres os selv. Allerede der blev jeg lidt betænkelig. :-)
Men det kan sikkert blive godt. Desværre kan jeg ikke sende de to, jeg har, fordi jeg ikke kan komme ind til mine billeder på computeren.
Underviseren hedder Steffen T Nielsen. Han har en fin hjemmeside. På facebook kan jeg se, at han ikke forskønner sig selv, så det bliver nok sjovt.

Jeg er avanceret til knæhold nu i mit træningsforløb. Det betyder, at jeg ikke har fys Jakob for mig selv, men skal dele ham med andre. Det er ok. Jeg har fået mere ondt i mit knæ, men det gør mig ikke nervøs. Det hænger sammen med flere øvelser og næsten en times træning. Jeg regner med, at smerterne aftager efterhånden. Jeg kan i hvert fald meget mere. F. eks 10x3 lunges i rap, og jeg bliver ikke så forpustet som i begyndelsen.

Fidget spinneren har været det store hit i et stykke tid. I dag fik jeg et tidssvarende familiebillede, hvor familien et øjeblik var samlet om computeren for at se et klip med tips og tricks til spinneren.
Jeg tror, det blev et godt billede. Men jeg ved det ikke endnu, før jeg har set det på computeren.
Øv igen.
Det er sikkert kun et lille problem. Der skal bare lidt hjælp til.

6 kommentarer:

 1. Rigtig irriterende er det, når teknikken driller.
  Det lyder godt nok spændende med foto-workshop. Når der bliver to torsdage i en uge, vil jeg så gerne på fotokursus.

  Jeg er helt misundelig på din flittige træning (altså slet ikke på årsagen til den!). Du må virkelig komme i god form.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, det er irriterende. Jeg er aldrig blevet ven med Mac, når det handler om billeder.
   Det var en spændende foto-workshop.
   Måske lyder det af mere end det er, når jeg skriver om træning :-)

   Slet
 2. Det kommer du til at klare, som alt andet, Betty. Og jeg siger, som Eva, at jeg er helt midundelig på din flittige træning. Lykke til!

  SvarSlet
 3. Mona, som sagt, så lyder det måske af mere, end det er :-)

  SvarSlet
 4. Det er ikke sjovt når teknikken driller. Især når det drejer sig om billeder du havde glædet dig til at tjekke om de er blevet gode. Måske er der 1 i familien der kan hjælpe dig.
  Dejligt du er kommet så langt med din træning, bare det var mig der var så flittig (et spark bag i er nødvendigt for mig).

  SvarSlet
 5. Karin, jeg vil altid gerne have billederne op på computeren så hurtigt som muligt. Først der ser jeg dem rigtigt. :-)
  Jeg er også glad for, jeg er kommet så langt med træningen. Det er også fordi, jeg får hjælp og skal møde op. Det spark som du skriver om, er også nødvendigt for mig :-)

  SvarSlet