onsdag, august 14, 2019

Dagens plakat.

Jeg har haft vagt på Silkeborg Bad i dag og kigget meget på gamle plakater om fritidsliv og ferie  fra dengang for længe siden, da det var nyt at holde ferie (i udstillingen Sommerlandets Arkitektur.)

Kunstneren bag de to plakater hedder Erik Frederiksen.

Dansk Vandrelaug blev stiftet på en tur i Gribskov i 1930.

Men se hvor elegante vandrefamilien er på billedet-

Senere har de nok fået lidt mere praktisk tøj.Det er svært at fotografere plakaterne, for der er vinduer på væggen overfor.Da jeg kom hjem, fandt jeg årets første modne, velsmagende blomme på blommetræet. Det er lidt af en fest :-)

8 kommentarer:

 1. Hvor er det dejlige plakater. Det sender mig lige en tur på Feddet, Matador. Tusind tak for at give mig deja-vu en regnfuld torsdag morgen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Karin, minder fra en svunden tid :-) Du har haft en regnfuld formiddag. Her har vi haft tørvejr indtil i aften. Det er vel nok forskelligt.

   Slet
 2. Elsker sådanne gamle, fine tryk (:

  SvarSlet
  Svar
  1. A+K, ja de er så fine og fuld af nostalgi.

   Slet
 3. De er så fine at kigge på ... og damerne har da vist i det mindste flade sko på, ser det ud til :-)

  SvarSlet
 4. Ellen, det var skarpt observeret :-) De har vist flade sko på, damerne.

  SvarSlet
 5. Jeg elsker gamle plakater - får lyst til at have et par stykker hængende i min entré.

  SvarSlet
 6. Mit navn er Eva Hovmand Skjøtt, jeg har været gift i over 6 år, og det var forfærdeligt, fordi min mand virkelig snydt på mig og ledte efter en skilsmisse, vi brød sammen for et år siden og vi kom tilbage efter så mange behageligheder for dejlig kærlighed gaver. Jeg elsker min mand så meget, at der ikke er nogen time på dagen, hvor jeg ikke tænker på ham, han er en verden for mig, jeg værdsætter ham på samme måde. være så jeg ikke kan gøre noget for at skade ham eller få ham til at føle sig trist. Jeg stødte på en blog-blog Et vidnesbyrd kaldet "Osawe jennifer" på Internettet, hvordan han gendannede den store nedtrængte storpræstinde i medgiftens tempel, hendes eks-mand derhjemme efter 3 dage med kærlighedsformularer. Jeg har læst så mange forskellige postkommentarer om forundrede store kræfter har hjulpet mennesker over hele verden, uanset afstanden, de har bragt ex-kærlighed og hjulpet med at løse skilsmissen, og separate beretninger kom ud af kærlighed og skabte mennesker glade i forholdet. Jeg skal være 100% sikker, så jeg prøvede og sendte en kontaktmeddelelse til doctorosagiede75@gmail.com eller whatsapp +2349014523836 og han svarede straks, og jeg fortalte ham min historie, og han gav mig kun 2 dage til at fortolke natten den hun var tilbage og bad om tilgivelse, hvor vidunderligt og pålideligt hans arbejde var. Hvis nogen har lignende problemer, bedes du kontakte ham på hans e-mail.

  SvarSlet