tirsdag, august 20, 2019

Med bil og med tog.

Endelig lykkedes det mig at få slået græs i dag. Vi har, i modsætning til de seneste mange dage, haft en dag uden regnbyger.
Sidste weekend var jeg til fætter/kusinetræf. De to foregående år har vi mødtes i Vorupør i et lejet lokale. I år var der kun 11 tilmeldte, og det fik min kusine til at invitere os hjem til hende. Det var virkelig hyggeligt, for vi fik snakket meget mere med hinanden.
Jeg kørte hjemmefra i regn i lørdags, men da jeg et par timer senere ankom til Try, var der solskin. Det fine vejr holdt ikke, og da jeg kørte hjem i søndags, regnede det voldsomt. Det var helt umuligt at gå ud og plukke en lille buket. Jeg så mange af de smukke blomsterbælter i Vendsyssel.


Jeg har været på en lille togtur med Mattias. Vi var i Herning. En tur der tager ca 20 min. Vi har tidligere været med tog til Silkeborg. Det er sådan en god måde at være sammen på, fordi der hele tiden er noget at se og lægge mærke til.
Vi gik tur på gågaden i Herning og hyggede os med at spise på en cafe.

Jeg drømmer om, vi tager en tur til Aarhus, Jeg vil gerne vise ham Aros med Boy og Regnbuen. Vi må se, om vi kan få det planlagt.

7 kommentarer:

 1. Dejligt at få slået græs.
  Det at være en lidt mindre sluttet kreds er for mit vedkommende at foretrække. Jeg vil allerhelst så lille så muligt. Dejligt i hyggede jer.
  Det er så dejligt at være på 2 mands hånd med børnebørnene. At tage på udflugt opleve og dele. Det er så fantastisk.

  SvarSlet
  Svar
  1. Karin, jeg synes også godt om små forsamlinger. Men jeg oplever også i større selskaber, at der bliver små 'enklaver', der er hyggelige at være i. Så får jeg bare ikke snakket med så mange.
   Ja, det er så hyggeligt at være på tomandshånd med børnebørn.

   Slet
 2. Super god ide med at tage på togtur med sine børnebørn. Der må virkelig være meget at kigge på og snakke om.

  SvarSlet
 3. Lene, det er meget hyggeligt med en togtur. Også fordi vi ikke bruger telefon eller tablet, som mange togpassagerer gør. Det er forståeligt nok, for de der pendler.

  SvarSlet
 4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 5. Hvor er det smukt at se blomsterbæltet. Jeg så et blomsterbælte i dag fyldt med dahliaer.
  Det er en rigtig god idé at tage på togtur med Mattias - og en dag opleve Aros med Boy og Regnbuen sammen med ham.

  SvarSlet
 6. Hvor I dog hygger :-)
  Det er voldsomt, så mange faunabælter der er 'sprunget ud' sidste år og i år. Det er så dejligt at se.

  SvarSlet