søndag, juni 14, 2009

En dyre-dag.

Børns Voksenvenner har haft den årlige udflugt i dag, og den gik til Givskud Zoo eller Løveparken, som den hed, da mine børn var små. Parken har 40 års jubilæum i år og virker lidt slidt. Men der er mange dyr at kigge på - store og farlige og søde, sjove og nuttede. Det var en god dag, og de sidste to timer på den store legeplads med hoppepuder og trampoliner var et hit for børnene, mens de voksne kunne sidde i solen og blive kendt med hinanden.


6 kommentarer:

 1. Kære Betty
  Jeg undrer mig, over at dyreparken virker slidt, jeg mener, at de hele tiden bygger og gør ved i den park, men det er måske dyrene der har fået bedre forhold.
  Var der mange mennesker?
  Det er sørme længe siden, at jeg har været der!
  Knus
  VIbeke

  SvarSlet
 2. Kære Vibeke, ja der var mange mennesker, og dyrene har gode forhold. Det er mere sådan noget med beplantning og noget maling hist og her. Jeg var i Skandinavisk Dyrepark sidste år, og det virker meget mere frodigt og stort. Men det er også lagt an på en anden måde, så man går over området på højbroer i stedet for at køre i bil rundt.
  Ha en god dag. Knus Betty

  SvarSlet
 3. Det lyder bare så dejligt at du var i Givskud Zoo! Og spændende at du er med i Børns Voksenvenner - jeg synes, det er en fantastisk idé!

  SvarSlet
 4. Madame, det var en hyggelig dag i Givskud. Og det er spændende at finde et godt match mellem et barn og en voksen.

  SvarSlet
 5. Det mange år siden jeg har været var i Givskud, det er da trist, at høre den er blevet lidt slidt,for den gang alt så pænt og i orden.
  Kan du have en god dag

  SvarSlet
 6. Wauv, nogle gode billeder, især kan jeg godt lide det af gorillaen. Er der nogen, der er i tvivl om, at det er alfa-hannen? :o) Hvor ser han utrolig menneskelig ud, som han sidder der..

  Knus moni

  SvarSlet