torsdag, juni 25, 2009

Så er vi klippet

Græsplænen er blevet klippet, og jeg er blevet klippet, gulvene er støvsuget og vasket. Der er ryddet op og støvet af. Jeg undrer mig altid over, så hurtigt der kommer til at trænge - og nu har jeg ikke engang hund mere.
Men der har også været tid til pauser, og eftersom vejret har været rigtig varmt, 25-27 grader, så har pausen været tilbragt i det hjørne, hvor solen aldrig når ind. De få dage om sommeren, da det er ulideligt varmt, er det en herlig, kølig krog at gemme sig i.
I morgen kommer veninden fra København. Vi har en meget hyggelig tradition med at hun kommer her, når der er Riverboat. Så weekenden skal tilbringes med jazz. Jeg bor så centralt, så vi kan gå ned til Havnen på 5-7 min, og der loves godt vejr, så kan det ikke blive bedre.
Der kommer ca. 40.000 gæster til byen i de dage, der er jazz festival. Der er 4 store telte, hvor der er gratis adgang til musik af god kvalitet. Og så er der små grupper, der spiller på cafeer og i gaderne, så der er musik alle vegne og stemningen er altid rigtig god. Byen har en god beliggenhed og en tilpas størrelse til at man kan gå rundt til det hele.

2 kommentarer:

 1. Kære Betty
  Det er et af de tidspunkter, hvor jeg ville ønske jeg stadig boede i Nørre Snede, for da havde vi ikke så langt til Silkeborg, jeg elsker Jazz.
  Jeg håber I får nogle rigtig gode dage, med masser af skøn musik.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 2. Kære Vibeke, så du kender Riverboat. Jeg kan godt forstå, du gerne ville bo tættere på lige ved den her anledning. Det er rigtig hyggeligt og der er masser af skøn musik.
  God weekend. Knus Betty

  SvarSlet