mandag, juni 22, 2009

Mandags drama.

Min overbo døde for nogle dage siden og blev begravet i sidste uge. Han blev kun 56 år, men han var alkoholiker og havde været hård ved sig selv. De seneste par år havde han været ud og ind af sygehuset mange gange, så det var ikke uventet, han døde. Det er alligevel trist, men vi havde ikke så meget tilfælles - udover den lokale avis.
Hans datter er i gang med at rydde lejligheden. Hun fandt noget der mistænkeligt lignede våben i dag, så hun kontaktede politiet. Det viste sig at være håndgranater, og sprængningseksperter fra Skive Kaserne blev akut tilkaldt. De fjernede det på ganske udramatisk måde. Datteren mener, det var noget hendes farfar havde fra 2. verdenskrig, og at hendes far havde arvet det efter ham.
Det er da noget underlig noget at gemme og lade gå i arv. Vi andre her i opgangen synes, det er lidt vildt, at der har været håndgranater i huset.

6 kommentarer:

 1. Kære Betty
  Ja ærlig talt, så lyder det ikke særlig bestryggende, at der har ligget sådan noget bras i hjemmet, og så i en opgang, med flere beboere, men datteren var da fornuftig, og tilkaldte politiet.
  Så ja, - det var jo et helt lille drama.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 2. Det må være det, der hedder et lille hverdagsdrama. Det var da godt, at han på trods af sin alkoholiserede tilstand ikke fik lyst til at se, om de granater virkede :-)

  SvarSlet
 3. Det er da utrolig hvad folk gemmer, man godt der ikke skede noget.Min svigsøns brod er sprængningssekspert på Skive kaserne, så det er måske ham, i har haft på besøg

  SvarSlet
 4. Jeg er helt enig! Manden har da været bindegal, når han har granater liggende i sin lejlighed. Heldigvis var datteren fornuftig.

  SvarSlet
 5. Uf, et drama, som kunne være endt grueligt galt. Fatter ikke voksne mennesker har den slags liggende, det er for dumt.

  SvarSlet
 6. Betty jeg må give dig ret, det er dog noget ret meget mærkeligt noget at gemme på, han må ikke have tænkt over at det kan været farligt at opbevare sådan nogle ting. Godt at polititet blev tilkaldt.
  Knus
  Pernille

  SvarSlet