torsdag, februar 11, 2010

Vagtaften

I går aftes var der vagtaften på Silkeborg Bad. Ca. fire gange om året bliver frivilliggruppen inviteret til vagtaften, hvor der udover spændende gennemgang af udstillingerne også er en lækker middag.

I Kurbygningen kan man for tiden se udstillingen COSMOS.I Skovvilla kan man se Keramiske veje.
Det var en rigtig hyggelig og spændende aften, og ud af en vagtgruppe på 70 var der ca. 60 tilstede, så man må sige, der var god tilslutning.
Ovenpå de mange indtryk tænker jeg, at jeg må derud en dag alene for at kunne fordøje det hele. COSMOS består af mange forskellige insatallationer. Måske kommer der et billede af én af dem en dag.

3 kommentarer:

 1. Hvor oplever du meget spændende Betty, det er så dejligt at læse om. Vi glæder os til at der måske kommer 1 foto eller 2 fra COSMOS.
  Jeg synes også at det er dejligt at læse, at du tilbyder din hjælp til nydanskere, det er utrolig hårdt at komme til et nyt land, både hvad sprog og kultur angår. Og når din "elev" så ovenikøbet har små børn, så er det svært. Det bliver spændende at deltage i hendes eksamen og reception og fryde dig over, at det er gået hende så godt.
  En fortsat rigtig god dag til dig.

  SvarSlet
 2. Jeg synes at jeg kender så mange der sidder og keder sig dagen lang - og så tænker jeg på dig. Det er så skønt at læse om alle de projekter og opgaver du er involveret i.

  SvarSlet
 3. Annette,jeg glæder mig også til den reception.
  Du ved på egen krop, hvor svært det kan være med alle de nye ting i et nyt land.
  Fra Cosmos er der en meget stor, meget skrøbelig og smuk - fylder et helt rum - installation, der er lavet af lambi toiletpapir. Den er svær at fotgrafere i sin helhed, men jeg vil prøve igen. Og kunstneren bag har gjort sig eksistentille tanker. Mere om den senere.

  Tak Jens. Dejligt at høre (ikke at mange keder sig) men at du læser om det, jeg er optaget af

  SvarSlet