torsdag, februar 11, 2010

Vagtaften

I går aftes var der vagtaften på Silkeborg Bad. Ca. fire gange om året bliver frivilliggruppen inviteret til vagtaften, hvor der udover spændende gennemgang af udstillingerne også er en lækker middag.

I Kurbygningen kan man for tiden se udstillingen COSMOS.



I Skovvilla kan man se Keramiske veje.
Det var en rigtig hyggelig og spændende aften, og ud af en vagtgruppe på 70 var der ca. 60 tilstede, så man må sige, der var god tilslutning.
Ovenpå de mange indtryk tænker jeg, at jeg må derud en dag alene for at kunne fordøje det hele. COSMOS består af mange forskellige insatallationer. Måske kommer der et billede af én af dem en dag.

4 kommentarer:

  1. Hvor oplever du meget spændende Betty, det er så dejligt at læse om. Vi glæder os til at der måske kommer 1 foto eller 2 fra COSMOS.
    Jeg synes også at det er dejligt at læse, at du tilbyder din hjælp til nydanskere, det er utrolig hårdt at komme til et nyt land, både hvad sprog og kultur angår. Og når din "elev" så ovenikøbet har små børn, så er det svært. Det bliver spændende at deltage i hendes eksamen og reception og fryde dig over, at det er gået hende så godt.
    En fortsat rigtig god dag til dig.

    SvarSlet
  2. Jeg synes at jeg kender så mange der sidder og keder sig dagen lang - og så tænker jeg på dig. Det er så skønt at læse om alle de projekter og opgaver du er involveret i.

    SvarSlet
  3. Annette,jeg glæder mig også til den reception.
    Du ved på egen krop, hvor svært det kan være med alle de nye ting i et nyt land.
    Fra Cosmos er der en meget stor, meget skrøbelig og smuk - fylder et helt rum - installation, der er lavet af lambi toiletpapir. Den er svær at fotgrafere i sin helhed, men jeg vil prøve igen. Og kunstneren bag har gjort sig eksistentille tanker. Mere om den senere.

    Tak Jens. Dejligt at høre (ikke at mange keder sig) men at du læser om det, jeg er optaget af

    SvarSlet
  4. Jeg var gift i syv år uden noget barn, på grund af dette begyndte min mand at optræde mærkeligt, kommer hjem for nylig og ikke tilbragte tid mere med mig, og han skiltes fra mig. Så jeg blev meget trist og tabt i livet, fordi min læge fortalte mig, at der ikke er nogen måde for mig at blive gravid på, hvilket virkelig gør livet elendigt for mig. indtil jeg stødte på en ven, der fortalte mig om DR AJAYI fra Internettet, hvordan han har hjulpet en masse kvinder med disse lignende problemer, som jeg går igennem, så jeg kontaktede ham på: drajayi1990@gmail.com og forklarede ham. han fortalte mig, hvad jeg skulle give, før han kunne kaste en genforening for at bringe min mand tilbage, hvilket jeg gjorde, og han sendte en kraftig bøn, som jeg havde at sige midt på natten, mens han kastede kærlighedsfortryllelsen. Det var et mirakel, 48 timer senere kom min eneste mand tilbage til mig og undskyldte alt, hvad han har gjort, og fortalte mig, at han er fuldt klar til at støtte mig i alt, hvad jeg vil. Jeg ringer hurtigt til DR AJAYI og fortalte ham, hvad der foregik i det øjeblik, og han forberedte og sendte mig også en urtemedicin, som han sagde, at den vil kurere alle uønskede sygdomme eller infektioner, der har forhindret mig i at blive gravid, og instruerede mig om, hvordan jeg skulle bruge det før mødet med min mand. Se efter at have brugt denne indfødte urter og rod, nogle uger senere begyndte jeg at føle graviditetstegn overalt over mig, virkelig var jeg gravid, jeg fødte lige en baby dreng den 1. i denne måned. Jeg lover at fortælle hele verden om DR AJAYI for at have reddet mit forhold og for også at give mig børn, kan jeg stolt kalde mit eget i dag. For enhver kvinde, der synes det er umuligt, her er en mulighed for dig at smile og bringe lykke til din familie venligst kontakt DR AJAYI via e-mail på: drajayi1990@gmail.com eller nå hans WhatsApp ELLER Viber-nummer: +2347084887094 Han er faktisk en Gud sendt for at bringe mistede elskere tilbage og bringe dig lykke.

    SvarSlet