torsdag, maj 13, 2010

En lille blogpause igen.....

Noget af det jeg synes, bliver mere og mere hyggeligt jo ældre jeg bliver, er at mødes med de kære mennesker jeg har delt nogle ungdomsår sammen med.
I denne her weekend kommer norske Anne-Lise til Danmark. Vi mødes i morgen i Dronninglund hos Jette og vi skal rigtig snakke og sladre om dengang vi gik på fysioterapeutuddannelsen sammen. Minder skal støves af og genopfriskes; det bliver rigtig hyggeligt. Og til næste år mødes hele holdet til 45 års jubileum.
På søndag drager jeg med til Norge. Jeg er inviteret med til at opleve 17. maj i Tønsberg. Det bliver spændende. Norge er et ungt land, når det handler om selvstændighed. Måske er det derfor, de fejrer deres nationaldag i en grad, som vi slet ikke gør her.
Jeg har rejst mange steder i Norge og har engang boet i Bergen i fire måneder. Men jeg har aldrig været der 17. maj. Kun hørt om alle festligheder, så det glæder jeg mig meget til at opleve.


Eftermiddagen har været tilbragt sammen med Whitney, der bor sammen med min bror og svigerinde.
Hun er resultatet af et møde mellem en siameser og en almindelig hverdagskat. Hun har de blå øjne og den hvide farve på krop og bagben tilfælles med siameseren. Halen, ansigtet og forbenene er efter en stribet almindelig kat.
Hun er meget sød og fin. Whitney Houston, forstås!
Nu vil jeg finde vinterfrakken frem igen. Og vanter får jeg nok også brug for......

6 kommentarer:

 1. Så er det godt, at vintertøjet ikke er lagt så langt væk. Rigtig god tur.

  SvarSlet
 2. Whitney Houston? I skulle måske lade være med at fortælle den stakkels mis om sin navnesøsters oplevelser i løbet af de sidste par år, hehe. ;-)

  Jeg kan næsten blive lidt misundelig på din tur til Norge. Det må være rigtig spændende at opleve deres nationaldag! Jeg håber du får en rigtig god rejse! :-)

  SvarSlet
 3. God tur, Betty, det lyder rigtig dejligt! Jeg holder også meget af Norge og rejst i landet mange gange.

  Whitney er ualmindelig smuk :-)

  SvarSlet
 4. Eva, tak for god tur hilsen.


  Jens, jeg synes det er så sjovt, at den kat hedder Whitney Houston. Den er fra dengang, hun var på sit højeste - og katten har heldigvis ikke haft nogen nedtur. ;-)
  Tak for god rejse hilsen.

  Madame,tak,så kender du også Norge fra mange sider?
  Ja, whitney er fin

  SvarSlet
 5. Jeg haaber du faar/har en rigtig dejlig tur. Glaeder mig til billeder fra 17. Maj!

  SvarSlet
 6. Tak Tina, det var en dejlig tur

  SvarSlet