lørdag, maj 22, 2010

Kunstcentret overlever.

Det er først d. 31. maj, den endelige afgørelse træffes, men fra byrådet forlyder allerede nu, at Kunstcentret Silkeborg Bad ikke mister hele sit kommunale tilskud på 3,2 mill.
Vi har ikke armene helt oppe, os der elsker stedet.
Vi holder lige vejret til vi hører den endelige udmelding fra byrådet. Men der vil uden tvivl blive skåret kraftigt i driftstilskuddet. Selv om der ikke er et stort personale på stedet, så vil der nok ske en reduktion der. Og flere opgaver til den frivillige gruppe, som tæller over 70 mennesker. 

Udover de to bygninger, der udgør kunstcentret, er der også i parken den bygning, der engang sammen gæsteværelser husede køkken, spisestue og saloner.

Her er der vuggestue og børnehave i dagHer er skov på alle sider. Det må være et herligt sted at arbejde og være sammen med børn.
 De små ligger og sover i deres barnevogne på terrassen, hvor kurgæsterne engang sad på varme sommerdage og nød deres eftermiddagskaffe.

3 kommentarer:

 1. Det er da det smukkeste sted at sove og at lege. Wow for en arbejdsplads :-)
  God pinse :-)

  SvarSlet
 2. Lene, det synes jeg også. Og den mor, jeg mødte forleden morgen, cyklende med sit barn i cykelsæde - hun har også den smukkeste vej til barnets institution.
  God pinse til dig også.

  SvarSlet
 3. Jeg har ikke været rundt i blogland de sidste dage, men det var vist dagens gode nyhed - sådan lidt forsinket. ;-)
  Det er selvfølgelig ærgerligt at der skal skæres i budgettet, men det vigtigste er at stedet overlever. Så må man håbe, at tiderne snart vender, så der igen bliver plads til større ambitioner for stedet.

  SvarSlet