tirsdag, august 24, 2010

Stadig en grim ælling.....

Svaneungen har ikke fået sin hvide fjerdragt endnu.
Måske er det først til foråret, den smider babytøjet?
Den gamle hjuldamper, Hjejlen, fylder 150 år i 2011. Forberedelser til den store fest er gået i gang. Invitationer er sendt ud, og Dronningen har lovet at komme.

6 kommentarer:

 1. Så skal der rigtig være fest. Den lille svane må da se at få pudset festdragten af.
  God onsdag.

  SvarSlet
 2. Eva, jeg tror næsten, den har fået det hvide dress på til den tid.
  God onsdag til dig også. Jeg skal begynde på tysk i dag. Har længe gerne villet genoplive, hvad jeg lærte engang for mange år siden.

  SvarSlet
 3. Betty, tænk at Hjejlen stadig er still-going-strong! Ud over den årlige udflugt til Skagen, så hørte en tur til Silkeborg, Himmelbjerget og søerne også til faste ritualer igennem min barndom.

  Med hensyn til paraplyer, så kan jeg altså også godt fremvise nogle meget spændende og opsigtsvækkende farvekombinationer ud i taskeparaplyer, når jeg er blevet overrasket af vejrguderne. Den værste er pink med orange prikker ☺. Mærkelig nok, så glemmer jeg den aldrig nogle steder, selv om jeg godt kunne tænke mig at den måske sådan lige så stille forsvandt ☺.

  Sidst, men absolut ikke mindst. Hvor er det en fantastisk ide med Montmartre på Torvet og udstillinger hjemme hos kunstneren. Jeg forstår glimrende, at du må drikke af det krus indtil julekruset kommer frem. Det er da bare så dejligt i al sin naive skæv- og skønhed.

  SvarSlet
 4. Tænk at Hjeljen fylder 150 år!!!!! Så også en masse svaneunger i Danmark ja faktisk Odense iår - og det tæt ved HC Andersen statuen he he. KNUS♥

  SvarSlet
 5. Annette, så du hører også til dem, som har været på årlige udflugter til Himmelbjerget? Det sjove er, vi glemmer at tage turen, når der er lige for næsen af os. Man kan endda købe sæsonkort og sejle med hver dag, hvis man havde tid og lyst.
  Jeg kender det, at den grimme paraply, den glemmer man aldrig.
  Min mest elskede lommeparaply købt i London - den glemte jeg ret hurtigt et sted.

  SvarSlet
 6. Tina, du har måske også været på skoleudflugt til Himmelbjerget.
  Jeg så svaneungerne i Odense år, da de var små tidligere på sommeren.
  Du har sikkert nydt at være i DK og med Odense og HC Andersen, bliver det næsten heller ikke mere dansk. ;-)

  SvarSlet