mandag, marts 27, 2017

De fem bedste - og en lidt træls ting.

Det bedste i dag:

1. At rabarberne allerede har foldet et lille blad ud og flere knopper er bristefærdige.

2. At jeg har spist frokost sammen med Ingrid på en af cafeerne nede på Papirfabrikken. Jeg fik en brunchtallerken, og den var anrettet på en lækker måde med mange forskellige velsmagende ting.
Cafeen hedder Valsen, fordi det var her, papiret kom gennem valsen, dengang der blev fremstillet papir på stedet.

3. At jeg kom til at cykle meget længere end planlagt, da jeg var til træning i Sportscentret. På cyklen ved siden af mig, sad en meget velttalende (talende) herre, der underholdt mig med sine tidligere sportspræstationer udi maraton og triatlon. Det var ganske vist en del år siden, for han var nu 88 år.

4. At jeg kom forbi datter og svigersøns snart færdigbyggede hus, mens køkkenfolk var ved at montere køkkenet.

5. At vejret blev varmt og solrigt i eftermiddags, selv om det ikke var forudsagt.

Den lidt trælse ting i dag har været, at de tre havefirmaer, (det ene hedder havekonerne) jeg har ringet med i dag, ikke har tid til at tage nye kunder ind.
Måske kan jeg også selv over tid. Jeg kan i hvert fald mere og mere. Sidst på eftermiddagen samlede jeg lidt visne staudetoppe. I stedet for trillebøren, som jeg ikke kan trille med, blev det puttet i en stor plastiksæk. Så kan min datter sikkert bære det op til kompostpladsen, når hun kommer på fredag.

8 kommentarer:

 1. Sikke mange dejlige ting.
  Nu ved jeg jo ikke, hvor stor din have er, men kender du ikke nogle, der kunne lokkes med en god frokost til et par effektive timer i haven. Bare til det grove?
  Ellers er der ofte annoncer i dba eller ugeavis på enkeltmandsfirmaer, som kan bestilles til en enkelt arbejdsdag. Det har jeg selv tidligere benyttet med stor fornøjelse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, min have er meget lille. Tre- fire mennesker kunne nemt komme til at gå i vejen for hinanden :-) Jeg synes din ide er super. At invitere på frokost eller kaffe. Jeg tænker bare, at mine venner er ældre og har nok at gøre med at passe deres egne huse og haver. Først og fremmest har jeg nok svært ved at spørge ...

   Slet
 2. Så dejlige oplevelser på en skøn mandag.
  Hvorfor spørger du ikke blandt venner og bekendte, måske er der en eller flere der gerne vil hjælpe dig i haven, og du så står med frokost eller kaffebord.
  God dag til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Karin, dit gode forslag ligner Evas. :-) Så svaret til dig er det samme som til Eva lige ovenfor.

   Slet
 3. Dejligt at samle på gode oplevelser, det hjælper virkelig at tænke på de gode ting.
  Kan du ikke prøve at sætte et lille opslag op forskellige steder, måske går den skjulte Havemand rundt og savner et lille bijob?
  Ha' en god dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Marianne, det er det næste jeg vil gøre, at sætte opslag op. Tænk, hvis der var en skjult havemand? Dejlig tanke :-)

   Slet
 4. Jeg tænkte det samme som de to andre: Da vi boede i Havdrup, var der med jævne mellemrum opslag om hjælp tilbydes eller søges, hvor man enten bad om eller tilbød hjælp til haven.

  SvarSlet
 5. Ellen, tak for forslag. Mit svar til dig ville ligne det til Eva øverst på siden :-)

  SvarSlet