lørdag, oktober 28, 2017

Dagens udsigt.

Efterhånden kommer jeg ikke så ofte til Aarhus mere. Men i dag var veninden og jeg på tur.
Jeg havde glædet mig til at se Salling Rooftop, og jeg må sige, jeg synes, der er skabt et skønt udeområde, der på toppen af stormagasinet.
Lige netop i dag var udsigten begrænset at regn og tåge. Men der var et flot kig til de nærmeste bygninger. Øverst er der en lille cafe i et glashus. På næstøverste etage, som også er rooftop, er cafeen lidt større, men udsigten ikke helt så storslået.


Hele området er på 2000 kvadratmeter. Der er en scene og beplantning, så det næsten er en park. Der er plads til 700 mennesker. Det er umuligt for mig at vise området med mine billeder. Det er så stort. Hvis du er interesseret, så er der billeder og reportage fra åbningen på Google.
Hvis jeg boede i Aarhus, så ville jeg helt sikkert tage gæster med derhen for at se Aarhus hele vejen rundt.


6 kommentarer:

 1. Rooftop er nemlig et fantastisk sted, - man bliver så overrasket over, hvor stort det er. Og fornemmelsen af at være oven på de andre huse og at Domkirken står lige ved siden af er helt unik.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, det er så sjovt at være næsten på højde med Regnbuen, Domkirken og Rådhuset og alle de forskellige mere eller mindre pæne tage. :-)

   Slet
 2. Et nyt sted at se, næste gang jeg kommer til Århus. Eller Aarhus ... Tak for tip :-)

  SvarSlet
 3. Ellen, det må I endelig gøre næste gang, I kommer til Aarhus :-) Det er nok klogest at komme i stormagasinets åbningstid. Jeg tror ikke, der er adgang efter lukketid.

  SvarSlet
 4. Hej Betty
  Jeg er ny på din blog, men det ser hyggeligt ud herinde :-)
  Roof-top er et et supergodt sted, og selv om man ikke kan sidde ude, når det er så koldt, er den indendørs del også fin.

  SvarSlet
 5. Velkommen til Lisbeth :-) Ja, roof-top er et spændende sted.

  SvarSlet