tirsdag, februar 25, 2020

Sidste tirsdag i februar

Ugens tirsdagsfoto fra Østre søbad.
Vi var der mellem to regnbyger. Ikke fordi det betyder noget at blive våd af en regnbyge, når man alligevel skal i vandet, men det føles alligevel rarere i tørvejr.
Februar er snart forbi, og der har ikke været antydning af is på vandet. Vandtemperaturen er 4 grader nu. Jeg føler mig lidt snydt. Det er ikke rigtig vinterbadning på den måde :-)

Efterfølgende havde jeg en kaffeaftale med Ingrid på hyggelige cafe Den Go'e Fe.

Jeg var der så tidligt, så jeg nød en kop varm kakao og avisen for mig selv. Det er ikke fordi, jeg bliver kold af at bade i søen, men det er noget vinterhyggeligt over varm kakao.

Der kom også et par stemningsfulde solstrejf ind over de gammeldags møbler.

Da jeg senere skulle til frisør begyndte det selvfølgelig at regne igen.
Nu ønsker jeg mig tørvejr og tænker på de husejere, der har problemer med at holde vandet fra Gudenå væk fra deres huse.
Ikke at forglemme de landmænd, hvis marker står under vand.


De lilla krokus i min have står næsten under vand. Der går et nedløbsrør fra min overbos altan, så jorden er helt mættet med vand, men det er herligt, de blomstrer og klarer sig.

3 kommentarer:

 1. Åh, krokus - dem bliver jeg altid glad af.

  SvarSlet
 2. If you're trying hard to lose weight then you certainly have to start following this totally brand new custom keto plan.

  To design this service, certified nutritionists, fitness trainers, and top chefs have united to provide keto meal plans that are productive, decent, price-efficient, and satisfying.

  Since their launch in early 2019, 1000's of people have already transformed their figure and well-being with the benefits a great keto plan can offer.

  Speaking of benefits; in this link, you'll discover eight scientifically-certified ones offered by the keto plan.

  SvarSlet