lørdag, februar 29, 2020

I februar var jeg også med til ...

Silkeborg-julekalenderen kastede bl.a. en brunch af sig.  På Radisson Blu - hotellet, der ligger i en af bygningerne fra den gamle papirfabriks tid.
Mange forretninger og erhvervsdrivende havde bidraget til julekalenderen, der indeholdt en gave bag hver låge.
Jeg havde giver mine døtre en kalender hver. Ikke mig selv. Det gør jeg næste gang :-)
Men Ingrid inviterede mig med på sin kalender. Som medfølgende betalte man 119 kr for brunch med alt incl. Det var en god brunch med mange retter af den ene og den anden slags. Mest af alt var restauranten stor, og der var god plads. I modsætning til nogle cafeer, hvor man sidder virkelig tæt. Ingrid gav mig iøvrigt sin kalenderlåge til SushiMania med fire fine forskellige stykker, som Chr. og jeg delte en dag. Han var modig nok til at spise et stykke.
De forretningsdrivende, der giver en kalendergave, bliver mere synlige blandt byens borgere. De giver nedsat pris på tillægskøb.
Julekalenderen har været en stor succes, og arrangørerne er i gang med forberedelser til dette års kalender.
Det var også en dag i februar, Chr. sammen med sine forældre var på ørelægeklinikken for at få lagt dræn i ørerne og fjernet polypper.
Det er et lille indgreb. Men han fortalte, at han var meget tummelumsk og svimmel, da han vågnede efter narkosen.
Han var blevet lovet en fridag hos mig dagen efter.
Det var rigtig hyggeligt. Han var oplagt til at gå ud, og vi var i Føtex for at kigge på lego. Det endte med, vi hjemførte en pakke med en bil eller jeep, der havde pull back effekt. Mens han koncentrerede sig om at samle alle de små dele, læste jeg avis og senere lavede vi pandekager.
I går var jeg til dejlig frokost hos Susanne, og i dag har jeg været på Fyn til stor fødselsdag. Heldigvis kunne jeg køre med min bror og svigerinde. Det piskregnede både ud og hjem, men de mange timer, vi sad og spiste og hyggede, var det tørvejr. Min skridttæller siger, jeg har gået 2.116 skridt.  Min personlige rekord når det handler om at gå få skridt :-) Til gengæld har jeg spist lækker mad, mødt kære mennesker, jeg ikke har set i flere år. Og stiftet bekendtskab med nye. Det har været en dejlig dag.
Sådan sluttede februar med festivitas. Og marts begynder på samme måde, da jeg skal til fødselsdagsbowling og brunch i morgen.
Marts er ifølge kalenderen den første forårsmåned. Men vi har jo slet ikke haft vinter!
Jeg håber, det holder op med at regne. Mens vi har kørt ned gennem Jylland og over Fyn, har vi set så mange oversvømmede marker. Det er trist. Hvordan skal landmanden få gjort markerne klar til såning, tænker jeg.

5 kommentarer:

 1. Det lyder som en god ide med den julekalender. I er gode derovre i Silkeborg :-)
  Jeg forstår godt, hvis du vil forære dig selv en til jul.
  Min skridt-bundrekord ligner din - sådan er det jo, når man sidder meget i en bil for så at fortsætte med at sidde i en stol. Det hjælper lidt, hvis det er buffet ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, jeg tror faktisk et par andre byer har en lignende kalender. Vist nok Viborg.
   Ja, det er godt med buffet - haha. Især hvis man går flere gange :-)

   Slet
 2. Den julekalender skulle man have andre steder. på den måde får vi øjnene op for de tilbud, der er i vores lokalområde. Jeg ville forære mig selv sådan en.
  Hvor er det dejligt med alle de skønne ting, du har oplevet. jeg tror virkelig, jeg skal være meget aktiv, hvis jeg skal ud, når jeg bliver pensionist. Jeg har ikke et stort privat netvæk, masser af familie, men de er jo ikke i nærheden.

  SvarSlet
 3. Lene, jeg synes, jeg har læst om andre byer, der har en lignende kalender. Måske findes den nær dig, næste gang det er jul.
  Når først man er pensionist, så ser det hele anderledes ud. For mit vedkommende forsvandt trætheden, arbejdstrætheden. Men det er nok forskelligt, hvordan man har det.

  SvarSlet
 4. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet