torsdag, februar 04, 2021

Det bedste hjælpemiddel.

 

Når nu jeg er nødt til at holde en krykkestok i hver hånd, så er det umuligt at bære bogen, computeren, termokanden med te, og hvad jeg ellers flytter rundt med. Det havde min kære nabo råd for. Hun havde for nogle år siden syet en stofpose med lang, bred hank, og den ville hun gerne låne ud til mig.

Den er så ideel for mig. Jeg bærer den på maven, og de nødvendige ting kan være i den. Jeg har også en lille rygsæk, hvis jeg skal have mere med end posen kan rumme. Det er nemlig nødvendigt for mig at spare på skridtene eller hoppene. Mine arme bliver ømme og trætte af at bære så meget vægt. Jeg har lånt en rollator med kurv fra sygehuset. Den fylder bare så meget, og håndtagene er heller ikke så gode at lægge vægt på.

Nu handler det bare om at huske, hvad det var jeg gik efter :-) Ellers kan jeg bare gå tilbage, og så kommer jeg i tanker om det ... Men når nu det er så anstrengende at hoppe, så må jeg skærpe hukommelsen og huske hvad det var.

Der er sprunget to blomster ud på forsytiagrenen Dejligt. Den anden gren er ribes, og det ser ud, som om den skulle have haft lidt længere tid udenfor. De små forkrøblede blomsterklaser, som er hvide, når de bliver taget ind tidligt, men røde når de springer ud i haven i marts/april.

Jeg er blevet indkaldt til kontrol i Viborg d. 11. februar. Det glæder jeg mig til, for jeg tror og håber, at jeg derefter må begynde at støtte på benet.

I dag har jeg haft besøg og blevet begavet med blomster, chokolade, fastelavnsboller og frugt. Hvor heldig er jeg ikke.

6 kommentarer:

 1. Hvor er dine grene smukke. Det er nok for stort et chok at tage grene ind nu, hvor de fryser. Jeg glemte nemlig sidst da du skrev om det at tage nogle ind.
  Jeg håber med dig at du må støtte på foden efter d. 11/2. Rigtig god bedring

  SvarSlet
  Svar
  1. Lene, det kan måske nok være for stort et chok for grene at komme fra frost og indendørs. Det er dejligt at følge med i, hvordan de folder sig ud. Jeg håber ogs på støtte d. 11. Tak for god bedring.

   Slet
 2. Det var en god og praktisk løsning. I sådanne situationer er det virkelig svært at være alene, men det er dejligt, at du har gode og hjælpsomme naboer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, det er virkelig svært at bo alene, når sådan noget sker, hvor jeg godt kunne bruge én til at bære og flytte rundt på ting. :-) Gode naboer er guld værd.

   Slet
 3. Det er helt genialt med stofposen, der har en lang, bred hank.
  Åh, hvor jeg håber, at du må støtte på foden, når du har været til kontrol!

  SvarSlet
  Svar
  1. Madame, den stofpose er genial. Ja, jeg håber også på støtte på torsdag.

   Slet