søndag, februar 07, 2021

En overnatning.

 At blive hentet til en overnatning hos min datterfamilie var et hyggeligt afbræk for mig, der hopper rundt alene. Det er faktisk så anstrengende, at jeg kan blive helt svedig af det. Og jeg opdagede, at det større hus og dermed større afstande fra fx værelse til badeværelse var noget af en udfordring. Hvorfor mon det er sådan, at jeg, der normalt ikke skal på badeværelset om natten, nu lige pludselig skal? Det har jo ikke noget med min blære at gøre, at jeg har brækket et ben, skulle man tro. Men sådan skal det åbenbart være.

Johanne lånte mit fotoapparat og gjorde sig meget umage.

Hun er glad for at bygge med lego og denne her er bygget i anledning af, at hendes mor havde fødselsdag for en uge siden.
Det var sjovt at se, hvor omhyggelig hun var med at finde motivet. Hvorimod hendes storebror mere laver sjov og ballade med kamera og motiv.Da jeg blev hentet af min datter i går, fik jeg hende til at sætte de to buketter ind i soveværelset, hvor der er lidt køligere. Min svigersøn kørte mig hjem i dag, og jeg havde glemt alt om tulipanerne. På et tidspunkt opdagede jeg dem og ærgrede mig over, de stod i soveværelset. Men så er det godt med rollatoren, hvor de to vaser med indhold lige kunne presses ned. 
Bortset fra det synes jeg, rollatoren er uhåndterlig. Bl.a. fordi jeg har dørtrin mellem rummene.


Til sidst et billede fra en seksårigs seng :-)

4 kommentarer:

 1. Selvfølgelig skal du nattetisse nu, hvor det er blevet besværligt - Murphy strikes again :-)
  Hvor hyggeligt med en overnatning - det er vist ikke noget, I normalt bruger, fordi I bor tæt ved hinanden? Men det giver en anden form for samvær, synes jeg - og bestemt ikke ringere!

  SvarSlet
 2. Haha Ellen, ja selvfølgelig slår Murphy til. Dog ikke sidste nat, så nu er stressen over den nye situation nok ved af falde til ro. Jeg overnatter ikke så tit netop, fordi vi bor i nærheden af hinanden. Men børnene er stadig i en alder, da de gerne vil sove hos mig. Det er hyggeligt.

  SvarSlet
 3. Hvor er det hyggeligt at du har overnattet hos din datter og børnebørn. Men jeg kan bestemt godt forstå, at du længe efter at kunne gå normalt igen.

  SvarSlet
 4. Madame, jeg det bliver dejligt at kunne gå normalt igen :-)

  SvarSlet