torsdag, august 03, 2017

Slut juli og begyndelsen af august.

Jeg troede, denne her papirdug ville være en god ide.
Det viste sig, at drengene slet ikke syntes, den var interessant. Jeg ved også godt, det skal være noget med lego chima og sådan noget.
Johanne kan endnu ikke udfylde figurer. Måske et par piger på fire-fem år ville hygge sig med at lægge farver på. I morgen skal Johanne hjem til mig et par timer. Så vil vi prøve med vandfarver.

Jeg havde inviteret til boller i karry i går. Det var efterhånden længe siden, jeg sidst havde lavet den ret. Jeg kan konstatere, at den stadig er populær.


Og hvad er der ellers sket sidst i juli? Dagene går så hurtigt, uden jeg får skrevet.

En dag var jeg med i Tivoli Friheden i Aarhus.
I modsætning til Tivoli i København, som ligger i en velplejet have, så ligger Friheden i en skov.
Det er dejligt at gå mellem de store gamle træer.

Chr. og hans mor prøvede den lidt vilde Græshopper  et par gange. Man bliver drejer rundt og løftet op og ned i forskellige hastigheder.
Det giver kriller i maven.
Johanne var mest interesseret i en meget stor, veludstyret legeplads, hvor hun tilbragte mest tid sammen med sin far.


Jeg var med Chr i Hurlumhejhuset på et tidspunkt.

Her i spejlrummet, hvor sjove situationer opstår.

Han havde vældig travlt med at komme fra sted til sted.

Jeg kom til at tænke på en duracelkanin, der lige har fået nye batterier, så hurtigt gik det.

God træning for mine gangfærdigheder.

Apropos, så er min knæfys. tilbage fra ferie, og jeg har været til træning i dag.
Jeg har opbrugt det kommunale tilbud, som var 10 gange, men jeg er blevet tilbudt fem gange mere.
Det er jeg glad for.
Jeg mangler meget i, at mit knæled er stabilt. Men jeg synes, det går godt.

Ikea er også blevet besøgt her inden sommerferien sluttede. Begge børn blev tjekket ind i legehjørnet, hvor der bliver holdt øje med dem.
Instruktionen lød fra personalet: "I skal tisse før I kommer ind. Og I må ikke kaste med boldene."
Jeg blev og holdt øje med Johanne gennem glasruden. Hun klarede sig godt og gik bare væk, hvis de store børn, ville det samme som hende. Men de store drenge (seks-otte-ni år) glemte lynhurtigt, at de ikke måtte kaste med boldene. Personalet opdagede det som regel med det samme og fik legen stoppet.


Jeg har været til en meget hyggelig rund fødselsdag, idet min svigerinde havde inviteret 26 kvinder til en lækker frokost på Nørre Vissing Kro
Min bror og svigerinde har holdt forskellige mærkedage på den kro. De har en virkelig dygtig kok og maden er fremragende.
I dag var min Silkeborg Bad-dag. Der er stadig ikke kommet gang i Sisyfos installationen. Det har været en dag med regn fra morgen til omkring kl 17. Der var kun få gæster.

5 kommentarer:

 1. Dejligt med en blandet juli. Børn i dag, ved hvad de vil og hvad de ikke gider, - på godt og ondt. Det skal man lige vænne sig til. Boller i karry er som regel i kategorien "vil". Er det nu, de to duracell-kaniner skal starte i skole?

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, de to duracell'er skal i skole nu. Ikke samme sted, for så tæt bor de ikke på hinanden. De skal begge i en klasse med langt flere drenge end piger! Jeg tænker på læreren. Men jeg har jo ikke forudsætninger for at sætte mig ind i lærerjobbet. Håber, det går godt for alle landets lærere. Man hører jo så meget om børn, der ikke kan indgå i fællesskaber.

   Slet
 2. Sjovt at boller i karry stadig er et hit, det elskede jeg også som barn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lene, det er tilsyneladende en ret, der altid er aktuel. Jeg har været vant til at krydre langt mere end jeg gør nu. Det handler om at bruge en mild karry og ikke for meget :-)

   Slet
 3. Hvor er det dejligt at være i selskab med børnebørnene, børn i forskellige alderstrin, og køn. Der er så meget kærlighed kan jeg mærke.
  Hos mig skal det være boller i selleri, der er ikke interesse for boller i karry. (Desværre)

  SvarSlet