lørdag, marts 24, 2018

'Badekarret' bliver større og større.

Efterhånden som det bliver varmere, bliver 'badekarret' større ude ved søen.
Nu, da det er ved at være havetid, har Else, med den store have, bestemt sig for kun at bade en gang om ugen.
Jeg vil gerne fortsætte med de to gange og spurgte nogle andre badende i går, om de var interesseret i at komme til en fast tid.
De vil dog fortsætte med at være mere spontane.
Jeg kan jo bare møde op til vores sædvanlige tid - og vente ...
Der er næsten altid nogen fredag formiddag.
Den sorte hund pyntede på 'scenen.'
Den ville gerne have været med sit menneske, men den havde allerede været i vandet inde fra bredden.

Jeg har været til fødselsdag med åbent hus i dag og siddet i lang tid. Jeg gik en tur sidst på eftermiddagen i 25 min og kom op på 3.655 skridt.
Efter jeg har opdaget den app på telefonen, er jeg blevet så fokuseret på den.
Men det jeg husker fra gåturen, er den friske, milde luft og fuglenes sang. Godnat-sang har det vel været ved 17.30 tiden.
Her er det udsigten til motorvejsbroen over Gudenå.
I nat skal vi stille uret en time frem, og så er det vel helt mørkt i morgen kl 18?
Update: Nej, jeg roder rundt i det med lyset. Da jeg vågnede, tænkte jeg, at sommertid er netop for at vi skal have flere lyse timer i den tid, vi almindeligvis er vågne. Og Eva har skrevet det i en kommentar, så jeg behøver ikke at vente til i aften for at se det :-)  :-)

8 kommentarer:

 1. Næh, det er omvendt. Aftenerne bliver lysere og længere og morgenerne bliver mørkere, - hvilket vi der står tidligt op er RIGTIG kede af. Men det går jo hurtigt nu, så om lidt er det ligemeget.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Eva, det er sådan, det er. Og meget, meget kedeligt for jer, der skal tidligt op.

   Slet
 2. Det er noget roderi med sommer og vinter tid, jeg er ikke særlig god til at omstille mig. Men hvis vi nu får noget forår, tror jeg det hjælper.

  SvarSlet
  Svar
  1. Marianne, jeg kunne godt tænke mig, at sommertiden blev afskaffet. Det er irriterende med omstillingen. Men snart er det glemt og forhåbentlig snart forår.

   Slet
 3. Håber du møder andre på broen, når du gerne vil bede 2 gange.
  Det med sommertid er jeg ikke så meget for, og svaret kom promte i går. Trænger virkelig til lyset fra morgenstunden, det er der jeg helst vil have lyset, da jeg som oftest går i seng omkring kl. 21.00, og ja, står op omkring kl. 5.00 ofte tidligere. Så jeg støtter op omkring forslaget fra EU.

  SvarSlet
 4. Karin, det kan jeg godt forstå. Når du står op så tidligt, så er det trist, det er blevet endnu mere mørkt.
  Ja, jeg møder nok nogen på broen - hvis jeg kan tage mig sammen, når jeg ikke har en aftale :-)

  SvarSlet
 5. Jeg forstår nok ikke helt, hvorfor så mange er imod sommertid. Måske lidt, når man stadig arbejder, men som Eva siger, er det i meget kort tid, det igen er halvmørkt om morgenen. Os pensionister, derimod, der ikke hænger i en klokkestreng, kan det da (med få undtagelser) være ligemeget for - man kan jo bare lade ens krop og søvnmønster bestemme rytmen - eller tage fem minutter om dagen i 10 dage, hvilket alle vel kan 'tåle', og så er man med igen :-)

  SvarSlet
 6. Ellen, for mit vedkommende er der lige et par dage, hvor jeg synes, det irriterer mig. Men det har jo ingen praktisk betydning.

  SvarSlet