søndag, marts 11, 2018

Køkkenskridt.

Nu er jeg begyndt at kigge mere på min telefons skridttæller, eftersom I er flere, der har overbevist mig om, at den er troværdig :-)
Jeg er overrasket over, hvor mange skridt, det blev til i går. De fleste skridt blev taget i køkkenet, hvor jeg var i gang med at forbedre frokost til min bror og svigerinde og deres 8 årige barnebarn.
Efterfølgende sad vi jo ved bordet. Senere på eftermiddagen gik vi over til min datter og svigersøn for at drikke kaffe, og da havde jeg ikke telefonen med. Så de 2.160 er køkkenskridt. Det er alligevel mange skridt, man går i køkkenet og frem og tilbage til stuen.

I dag tittede den blå scilla op af sneen. De nærmeste dage bliver det tøvejr, så da vil det lille blå tæppe under blommetræet hurtigt brede sig.
Nu må foråret altså også gerne komme.

9 kommentarer:

 1. Åh, som det da er dejligt at tænke på, at under sneen pibler det hele frem.
  Sneen er NÆSTEN væk her, og det gør ikke noget.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, det er så dejligt at vide, at blomster og planter gror under sneen.

   Slet
 2. Det lyder interessant, at der er så mange skridt i de daglige gøremål. Jeg har bare svært ved at affinde mig med, at jeg skal gå med telefonen på mig hele tiden, det er sikkert mig der er gammeldags.
  Det forår måtte gerne snart titte frem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Marianne, jeg går ikke med telefonen på mig hele tiden. Sket ikke når jeg går i køkkenet, så ligger den i vindueskarmen. Det var også derfor, jeg begyndte med at sige, at tallene var utroværdige. Jeg kunne forstå, hvis det var sådan en skridttæller, der sidder som et armbånd om håndleddet. Det er stadig et mysterium for mig? At telefonen tæller skridt, når den ligger fx på et bord?

   Slet
 3. Er du overbevist nu? :-) Man går mere end man tror - heldigvis ...
  Dejligt, at vi kan snuse lidt til foråret.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, jeg synes stadig, det er utroligt, at telefonen tæller skridt, når den fx ligger på bordet? Gør den virkelig det?
   Ja, jeg går åbenbart mere, end jeg tror :-)

   Slet
 4. Man går nogle dage mere end mand regner med og andre dage finder man ud hvor lidt man går, når man sidder ved et skrivebord det meste af dagen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lene, jeg kan forstå, der må være store variationer for dig med skrivebordsarbejde den ene dag og travlhed på hospitalsgange og stuer den næste.
   I sammenligning går jeg ikke mange skridt, men alligevel flere end, jeg tror :-)

   Slet
 5. Ja, det er dejligt at erfarer at vi går flere skridt end først antaget.
  Jeg der har stillesiddende arbejde, troede det var meget mindre end det reelt er. På arbejdet står jeg også op, har meget sjældent bordet sænket til sidestilling.
  Dejligt billede fra sidste søndag. Før du var klar over den sibirske kulde igen skulle blæse ind over os.

  SvarSlet