tirsdag, december 18, 2018

Hvordan skal tonen være?

Det er flere år siden, jeg har benyttet de parkeringspladser, der ligger på bagsiden af bygningen, hvor jeg bor.
Mine genboer på den anden side af vejen bor i rækkehuse. Det er her jeg parkerer, efter beboerne i et af husene blev for gamle og skrøbelige og solgte deres bil. De ville dog gerne stadig have en bil til at holde i deres carport. Det fungerer godt for mig. Da genbomanden var yngre, skrabede han endda is af ruderne om vinteren. Nu er han ikke så stærk mere og kommer ikke ud.

Idyllen i arrangementet blev pludselig brudt i søndags, da der sad en lap under vinduesviskeren med besked om, at jeg skulle fjerne bilen. ??? Jeg forstod ingenting, og det gjorde husets beboere heller ikke. Jeg skulle fortsætte med at parkere, som jeg havde gjort indtil nu, sagde de.
Men i dag var der en ny post-it lap sat fast på sidespejlet. Samme håndskrift med en blanding af store og små bogstaver og venligst stavet med æ.
"Fjern din bil herfra! vænligst"
Jeg kom helt op at køre over de anonyme, truende sedler i bilruden. Det gjorde mig utryg, at en person holder øje med mig og ved, jeg parkerer, hvor jeg ikke bor.
Jeg snakkede med flere naboer, om der også var sedler i andre biler?
Det var der ikke.
Hvad tænker det menneske, der går op i en privat indkørsel som en anden p-vagt og sætter en lap på bilen?
Jeg skrev sådan en aggressiv besked til at sætte på bilruden, men tænkte, jeg hellere måtte spørge min datter, hvad hun mente om tonen.

Og det resulterede så i, at tonen blev en anden.


Jeg får nok ikke at vide, hvem det er og hvorfor?

Men det føles ubehageligt.
Nu går jeg ud fra, der ikke kommer flere sedler.
Forhåbentlig ikke.

15 kommentarer:

 1. Hvor ubehageligt, - og meget mærkeligt. Jeg håber da, at det stopper nu.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, der var ingen ny seddel i dag. Jeg ville gerne vide, hvem det er? Men jeg tror, det stopper nu.

   Slet
 2. Det er da virkelig ubehageligt - håber det stopper nu. Men din følelse af, at der holdes øje med dig og din bil, den kan godt forstå. Hvis det ikke hjælper, skal du måske prøve med din egen lidt hårdere besked.

  SvarSlet
  Svar
  1. Marianne, det var meget ubehageligt. Men ingen ny seddel i dag. Den ene af de to opslag, jeg havde sat på hver siderude på bilen var taget ned i dag.
   Så nu ser jeg lige ...

   Slet
 3. Det er ikke i orden med anonyme “sedler” og så på privat grund med beboernes tilladelse til at parkere. Ja hvad er hans ærinde!
  Apropos parkering. Jeg bor i et villakvarter tæt på Aalborgs centrum, i nærheden er der et stort uddannelsessted med en stor parkeringsplads, tilsyneladende har mange studerende egen bil, for de senere år er de nærliggende villaveje blevet benyttet som parkeringsplads og for nylig blev vores villavej, der ligger noget væk fra skolen, også taget i brug i begge sider til parkering, og det er jo hele dagen der parkeres, og det er frusterende for vi er nu hjemme hele dagen og har ofte gæster om dagen, der så ikke kan parkere her, men må finde alternativer, indtil videre prøver vi at løse det ved at spørge de nærmste naboer om vi må låne deres indkørsler et par timer. Så parkering er et stort emne mange steder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej vel Anni, det er ikke i orden med anonyme sedler.
   Det må være meget irriterende for jer, at jeres vej er optaget af andre, men godt I kan finde parkering til gæster hos naboerne.
   Vi vil gerne have bil, og mange flere har fået råd til det de senere år. Det giver p-problemer.

   Slet
 4. Jeg kan godt forstå dit ubehag ved de sedler. Og jeg havde nok valgt den kontante melding, men jeg kan godt se, at den anden seddel lægger op til forståelse og ikke til strid :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lene, det er ikke til at vide, hvem der står bag sådan en besked? En kontant melding kunne måske virke provokerende på den ukendte person, og en strid kunne få næring. Der har ikke været flere sedler, så mit opslag har tilsyneladende virket.

   Slet
 5. Åh nej - hvor er det ubehageligt! Jeg håber virkelig, du slipper for mere! Men som du skriver herover, var der heldigvis ingen ny besked i dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Gitte, der har heller ikke været nogen seddel i dag, så han/hun har forstået, jeg parkerer der med tilladelse. Tror jeg.

   Slet
 6. Hvor er det ubehageligt. Min tanke er om det er den samme som anmeldte håndværkerne?
  Godt du ikke har fået flere af disse ubehagelige post it.

  SvarSlet
 7. like this m9r15q6j96 best replica bags online replica bags online pakistan site web z2n76k8d03 replica bags buy online replica bags supplier replica prada nylon bags replica hermes bags y1e15a0y40 replica bags south africa

  SvarSlet