tirsdag, december 04, 2018

Larm og stilhed ...

I går, da Mattias havde drengene fra sin klasse hjemme for at blive fejret på sin fødselsdag, var vejret gråt og regnbyger kom og gik. Blandt forskellige planer for eftermiddagen, var også en sporleg i haven. Den blev gennemført, fordi 'sporene' var brikker til et puslespil, og de var gemt i plastposer. Det tog ikke lang tid at finde dem. Det varede længere at samle det inde i stuen. Nogle af drengene var dybt optaget af at sætte brikker sammen, andre var hurtigt videre til bordfodbold og bordtennis og legetøjet på Mattias' værelse.
Men sikke et støjniveau, der var. Og travlhed med at bespise en flok lopper. Det hele gik godt. Ingen gråd, og ingen kom til skade

Jeg har altid bilradioen tændt, når jeg kører, men da jeg startede bilen i går for at køre hjem, slukkede jeg den straks.
Jeg havde haft så meget høj lyd i ørerne, at jeg bare havde brug for stilhed.
Hvor er stilhed en god ting.

Dagen begyndte stille og roligt sammen med Else ude ved Almind sø, hvor vandtemperaturen nu er 6 grader. Hjemme hos mig var der 9 grader. Den lette frost, der var for et par dage siden forsvandt hurtigt igen.
Jeg gik efterfølgende en lille tur gennem tunnellen over til isætningsstedet, som er en del af Gudenå, men hvad søen hedder lige der, ved jeg ikke.


5 kommentarer:

 1. Jeg holder også nogle meget stille weekender og ferier.....
  Det er jo helt fantastisk, at du og Else fandt hinanden og stadig holder ved.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, det er hyggeligt, at Else og jeg bliver ved med at have badeaftale. Ellers kom jeg nok heller ikke i vandet. :-)

   Slet
 2. Jeg kan godt forstå, du trængte til stilhed efter børnefødselsdagen, da du kørte hjem.
  Hvor er det et smukt billede af båden i vandet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Gitte, stilhed er godt i passende doser :-) Tak for ros til mit billede.

   Slet
 3. Jeg elsker stilhed og især stilheden efter sådan en omgang børnelarm, så jeg kan godt forstå, at radioen blev kvalt :-)

  SvarSlet