søndag, januar 19, 2020

En januarweekend, der var som en forårsdag.

I min tid som frivillig vagt på Silkeborg Bad har der vist aldrig været så stor tilstrømning til en fernisering som i går. Det var kunstnersammenslutningen Silkaden, der fejrede 30 års jubilæum med udstillingen SPROG - LANGUAGE.
Det var Knud Romer, der på vanlig polemisk og underholdende  vis åbnede udstillingen.
Om det skyldes Knud Romer eller den kendsgerning, at Silkaden består af 15 medlemmer, at der mødte så mange mennesker op, det er ikke til at vide. Men det viste sig, der havde været 500 mennesker i løbet af eftermiddagen.
Min vagt bestod i at rundere i huset. Jeg havde overvejet at melde mig til vinskænkning. Det var jeg glad for, jeg ikke gjorde. Der var virkelig (for meget) pres på de to, der stod ved vinbordet.
Jeg har passet Johanne og Christian nogle timer i dag. Når vi er udendørs, er det meget forskelligt, hvad en femårig pige og en otteårig dreng vil. Jeg havde derfor allieret mig med deres morfar, så vi kunne være udendørs i det dejlige vejr og den ene kunne spille fodbold og den anden være på legepladsen ved siden af.
Det har været som en forårsdag med solskin og blomstrende erantis og vintergækker.

4 kommentarer:

 1. Det var vist en god ide at etablere et samarbejde med morfar - en dreng og en pige med selv en lille aldersforskel har vitterlig ikke de samme interesser :-)
  Det var skønt vejr i weekenden - også hvor vi befandt os.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, det er faktisk nødvendig med to voksne nu med den alder børnene har. Legeplads er ikke så sjov for en 8 årig mere. Der skal bold til :-)

   Slet
 2. Ja, hvor var det dejligt vejr - vi nød især søndagens solskin. At være frivillig vagt på Silkeborg Bad giver dig så mange spændende oplevelser.
  Jeg kan levende forestille mig, at der er stor forskel på, hvad en 5-årig pige og en 8-årig dreng gerne vil.

  SvarSlet
 3. Madame, det giver mig mange forskellige oplevelser at være vagt på Silkeborg Bad.
  Ja, vi nød søndagens solskin :-)

  SvarSlet