tirsdag, januar 28, 2020

Tirsdagsføljeton.

Saunaen er nu stillet op ude ved Østre søbad.
"Tirsdagsparret," som jeg kalder dem, er på plads med kaffe og madpakke. De siger, det er tilfældigt, vi ser dem om tirsdagen kl 9, for de kommer også på andre tidspunkter.
Det store rør til venstre er den transportable sauna.
Der  er ved at blive etableret en gruppe, der skal stå for 'at køre' saunaen.
Den vil være åben nogle timer hver dag, bortset fra tirsdag. Jeg er ikke vild med sauna, men jeg må da derud engang i åbningstiden og prøve det.På vej hjem fra børnehaven i dag.

På grund af etablering af Nordskovvejen er det ikke muligt at gå gennem det lille stykke skov, som Chr og jeg altid gik.
Derfor har jeg tit hentet Johanne i bilen. Men jeg har opdaget, at der flere steder mellem blokkene er små legepladser og bænke. Og når hjemturen bliver annonceret som en lille picnic, så går det let.
Efter en  lege/drikkepause skal vi finde trapperne  og krydse vejen, og så er vi hjemme hos mig.
Jeg vil meget hellere gå og opdage de små planter, fugle og insekter i stedet for at sidde i bilen.


4 kommentarer:

 1. Jeg elsker også det man får ud af en gåtur - eller cykeltur. Har bla. derfor ikke erhvervet mig kørekort, trods mine 29 år - det kommer først, den dag det skulle blive en nødvendighed (:

  SvarSlet
  Svar
  1. A+K, du er sej (og sjælden) med din holdning til kørekort :-) Der er fordele forbundet med ikke at eje og ikke at køre bil. Især hvis offentlig transport dækker ens behov. I den ende af livet, jeg befinder mig, ser jeg bilen som en stor frihed. Men jeg sætter min gangfunktion højt :-)

   Slet
 2. Det er hyggeligt at følge med i din føljeton - og jeg forstår så fint, at du hellere vil hente børn til fods, hvis det overhovedet kan lade sig gøre.

  SvarSlet
 3. Ellen, vi har så meget byggeri her omkring, så det handler om at finde nye veje. Jeg vil langt hellere hente til fods, for da oplever vi noget (altså vi oplever i det små) :-) Det hygger jeg mig med.

  SvarSlet