torsdag, januar 01, 2009

Det spirer......

Farvel til te med kanelstænger og kardemommekapsler drukket af julekrus............. Goddag til te med citronmelisse blade. De er godt nok lidt frostskadede i kanten, men smagen er god nok.
Hundebarnet forstod ikke rigtig, det var nytårsmorgen med mit behov for ekstra lang tid under dynen. Vi måtte lige en tur ud på det lille grønne, let frosne jordlod der hører til min lejlighed.

Mellem visne blade og stængler står citronmelissen med små grønne blade, der smager dejligt puttet ned i en kop dampende varm te, men som også giver løfte om grokraft og spirer, der godt kan overvinde frost og kulde.
Læsere af min blog ønskes et rigtig godt og lykkebringende nytår med kraft som citronmelissen til at overvinde den evt. kulde og blæst, som helst ikke skal komme forbi os.
Nu vil jeg gå tilbage til sofaen med endnu en kande te, læsestof og nytårskoncert og skihop på tv, mens jeg tænker på dronningens ord om at sige tak, også selvom vi har ret til det, vi får.
Jeg har ingen nytårsbeslutninger, men lige nu finder jeg ud af, at jeg har så meget at være taknemlig for, og at jeg skal huske at vise det.
Godt Nytår!


3 kommentarer:

  1. Godt nytår til dig :-) Håber du får et fantastisk år - og en kop te med citronmelisse er da bestemt ikke af vejen... uhmmm...

    SvarSlet
  2. Tak og i lige måde, Betty! Det var smuk læsning :-)

    SvarSlet