onsdag, januar 28, 2009

6 verdenshjørner

Den røde amaryllis havde 6 knopper, og jeg var meget spændt på, om den kunne bære 6 blomster. Det kunne den ikke. Den ene faldt af, da jeg ville flytte planten. Det er nok bedst at klippe den af og sætte den i en vase.
Flot er den!

10 kommentarer:

 1. Amaryllis er altid overvældende, men hver blomst har sin levetid og jeg har ofte en vissen ved siden af en smuk. Jeg er begyndt at klippe de visne af. Men man kan jo også gøre som du gør. Hvor længe holder de sig?

  SvarSlet
 2. Elisabeth, det er fantastisk med det brune kedelige løg, som der kommer sådan en overdådig blomst ud af. Jeg ved ikke præcis, hvor længe den holder 2-3 uger, tror jeg.

  SvarSlet
 3. Hvor er den flot Amaryllis og så er anden den blomster.

  SvarSlet
 4. Conny, den er flot. Nu går jeg og venter på den hvide juleamaryllis. Den er på vej med en efternøler.

  SvarSlet
 5. 6 verdenshjørner. Jeg får straks lyst til at rejse ud og besøge de nye og ukendte. Dejlige billeder af en skøn blomst.

  SvarSlet
 6. Åh ja, de er frygtelig sarte, Betty - men hvor er de dog smukke at se på!

  SvarSlet
 7. Marina, jeg har aldrig set en amaryllis med 6 knopper/blomster. Den hedder netop de 4 verdenshjørner på dansk, så denne her må være en mutation eller noget i den retning.

  SvarSlet
 8. Madame, de er nemlig sarte. Deres fundament er ikke stort nok til den store blomst, og de ender med at blve trætte i anklerne.

  SvarSlet
 9. Det viste jeg faktisk godt men udtrykket "de seks verdenshjørner" satte gang i min krøllede hjerne. Undskyld hvis det var forvirrende.

  SvarSlet
 10. Marina, jeg kan godt følge din tankegang.
  Tænk, hvis der viste sig at være 6 verdenshjørner......
  sø måtte der være noget uopdaget

  SvarSlet