tirsdag, marts 30, 2010

Bare vejret holder......

Solen skinnede i formiddags, men vejrmeldingen lød på regnvejr. Vores underviser på fotoholdet havde inviteret til motivjagt kl. 13.  Dog ikke hvis det regnede.
Solen var forsvundet, og luften var diset og farverne lidt grå, men det var tørt, så vi satte ud på vores tur omkring Vejlsø Mose til den aftalte tid.

Det kræver stor koncentration at fotografere!
Her ventes kun på sommerbådene.Der var ingen anemoner i blomst i skoven, men bladene var der, så det varer ikke længe.....
Til gengæld var der lige pludselig to krokus i skoven bagved Ferskvandscentret.
Vi undgik ikke at blive våde. De sidste ti minutter af turen foregik i regnvejr.

I aften har jeg lavet lammesteg. Chilensk lammekølle. Føtex har åbenbart fået ny leverandør? Jeg synes, det plejer at være newzelandsk lam.  Men den var fin nok, den chilenske.  Ældste og hendes kæreste har spist her inden de drager i sommerhus med hans forældre. Yngste er i Spanien på påskeferie, så jeg er lidt alene hjemme.
Underligt, jeg får den der "alene hjemme fornemmelse",  når de to forlader deres hjemlige base, som jo ikke er den samme som min.
Jeg kunne forstå det, hvis vi boede sammen........

3 kommentarer:

 1. Sikke fine motiver I fandt. Er det "almindelige" lommekameraer, I fotograferer med?

  Den der "alene hjemme-følelse" kender jeg godt. Også når mine søskende er ude at rejse, kan jeg have det sådan, og jeg er lidt lettet, når alle igen er i hus. Sjovt, at man har det sådan.

  SvarSlet
 2. Dejlige motiver du viser os.

  Den følelse du beskriver, kan jeg af gode grunde ikke nikke genkendende til, men jeg savner tit kontakt med den lille familie i Danmark. Ofte, faktisk dagligt, har jeg lyst til at ringe, sende en sms eller en mail, men tænker så, at de jo har så meget med jobs, hus, have, hund, barn osv. og lader derfor være med at kontakte dem og i det øjeblik kan jeg godt føle mig lidt "forladt og alene hjemme" ☺.
  En fortsat rigtig god dag til dig.

  SvarSlet
 3. Eva, det er almindelige lommekameraer. Ja, det er sjovt med den "hønen der skal have sine kyllinger under vingerne-følelse"


  Annette, jeg kan godt forstå, du savner kontakt til din datter og hendes liv i det daglige. Mine piger har også i perioder boet i udlandet. Og den store afstand betyder noget.
  Jeg har indtryk af, at I har et rigtig godt forhold til hinanden og hygger jer meget, når I er sammen. God påske til dig - hvis der altså er påske i Holland?? Måske først fra fredag?

  SvarSlet