tirsdag, marts 02, 2010

En dårlig oplevelse, der endte godt.

Mens min computer var til reparation i sidste uge, fornøjede jeg mig med mulighederne på bibliotektet. Jeg kunne booke en computer, og jeg kunne printe noget materiale om turen til Rom.  
Det virkede altsammen fint.
Jeg gik til og fra printeren og ekspeditionen med min pung i hånden for at betale. Min taske med fotoapparat, vanter og halstørklæde lod jeg ligge ved computeren, som stod ved siden af automaten med drikkevarer og snacks.
Først dagen efter opdagede jeg, at mit fotoapparat var væk. Det ligger altid i tasken, bortset fra når jeg fotograferer, og når jeg lægger billederne ind på computeren.
Og da jeg ikke kunne lægge billeder ind herhjemme, var det først, da jeg skulle til reception, jeg savnede det.
Heldigvis kunne jeg låne ældstes apparat.
Jeg troede i første omgang, jeg havde glemt det ved siden af computeren. Men det var ikke blandt de glemte sager på biblioteket, og heller ikke hos politiets hittegods. Så det var øv og hængemule.
Jeg havde ikke tænkt på forsikring, men Henrik gjorde mig opmærksom på, at jeg skulle anmelde det.
Og her begynder den GODE OPLEVELSE:
Et telefonopkald til TRYG og problemet beskrives. Jeg får til opgave at undersøge, hvad et tilsvarende 2 år gammelt kamera vil koste i dag. Det klares ved et telefonopkald til butikken, og jeg ringer tilbage til forsikringsdamen, som beder om mit reg.nr og konto nr. med bemærkningen om, at beløbet sættes ind på min konto om et par dage. Det skete i går. I dag var beløbet på kontoen!
Så er det bare jeg siger hurra for TRYG!
Jeg har straks i dag købt et nyt. Jeg har forladt Sony og købt et Panasonic. Det kan zoome 12 x og har større vidvinkel end det gamle og kan stadig ligge i tasken eller lommen. For 2200.00 kr. Det er da utroligt, så meget der kan puttes ind i et lille apparat.
Og vintergækken bryder gennem sneen. Er det ikke vidunderligt?
.

6 kommentarer:

 1. Det var da en dejlig historie!!! Man bliver bare så ærgelig når sådan noget sker men her vendte det sig til noget godt. Det kunne lyde som det var samme kamera som Catarina har http://www.catarina.dk/2010/02/24/so-ein-ding/ Hvis det er det så er det bare et SUPER kamera. Sikke video det kan optage. KNUS♥

  SvarSlet
 2. Tillykke da med kameraet. Og med den gode oplevelse. Det er da dejligt, når noget bare kører.

  SvarSlet
 3. Det var dejlig det gik så let og hurtig,vi hade også en god oplevelse,med våres forsikringsselskab, da vi hade indbrud for fire år siden.

  SvarSlet
 4. Hvor herligt med en positiv forsikringshistorie :-D
  Godt, at du kunne være tryg med TRYG.

  Og JO - vi galanthofile synes det er dejligt, at vintergækkerne er på vej frem i lyset.

  SvarSlet
 5. Tina, det endte godt. Og kameratet kan ting, som jeg endnu ikke har fundet ud af. Men det er købt i en butik med pædagogisk personale ;-)
  jeg er ikke venner med brugsanvisninger.

  SvarSlet
 6. Tak Eva.


  Conny, man hører så tit kritik af forsikringsselskaber. Heldigvis har jeg ikke haft tyveri før.


  Ellen, godt de lever op til navnet (i hvert fald i det her tilfælde)
  Hvad er for et galant ord????

  SvarSlet