søndag, marts 14, 2010

Hvor bliver foråret af??


De dramatiske skyer over
 Strandvejen i Århus i eftermiddags udløste en kort haglbyge. Og jeg troede lige, foråret havde meldt sin ankomst......
Posted by Picasa

5 kommentarer:

 1. Foråret, det kommer på lørdag, da er det forårsjævndøgn og min fødselsdag
  Jeg er lige kommet hjem fra en lille bitte gåtur. Vinden er kold, og så er der begyndt at falde små hvide klatter ned.

  SvarSlet
 2. Ja det driller lidt det forår....... Hvor sjovt at høre om det tilbud du fik om at kommer hertil da du var nyuddannet! Men det kan da være at en ferierejse herned kunne være interessant!! KNUS♥

  SvarSlet
 3. Foråret er kommet, tror jeg nok... Det har været en fin weekend rent vejrmæssigt på min egn. Men lidt koldt - alligevel gror tingene frem, som var de betalt for det.

  SvarSlet
 4. Tak for dit interessante indlæg om D-vitamin. Du har ret, nu er gassen jo gået af ballonen med hensyn til svineinfluenzaen, så der må jo være tid til andre opgaver. Efter at have læst dit indlæg forsøgte jeg at finde ud af hvordan det står til med anbefaling af D-vitamin her, men de forskellige artikler havde modstridende oplysninger, så jeg blev ikke meget klogere. Dog så jeg et sted, at man mener at mangel på D-vitamin og influenza hænger sammen.

  Sikken en himmel på dit billede, hvor er den flot. Her er der for det meste hundekoldt og lidt trist vejrmæssigt. Af og til får vi en smule sol, men kort efter regn, jeg ved ikke hvor det bliver af det forår, men jeg håber at Manna har ret.

  SvarSlet
 5. Manna, det lyder godt. Selvfølgelig bliver det godt vejr på din fødselsdag.


  Tina, ja en ferietur kunne være spændende.


  Ellen, heldigvis gror det derude. Og solsortene synger så smukt. Så tilgiver jeg dem gerne, at de bruger mit stakit som toilet ;-)


  Annette, D vitaminmangel hænger sammen med mange sygdomme, der er knyttet til vores immunsysten.
  Jeg troede I havde lidt mere forår hos dig?

  SvarSlet