tirsdag, februar 05, 2019

Det var først i går ...

Det var først i går, jeg fik afprøvet den sprøde chipsagtige ting, der blev bagt, den dag før jul, da Projekt Nærmiljø indbød til juleklip og bagning.
Det ser mystisk ud på billedet, men det er havregrødschips.
I al sin enkelthed breder man havregrød ud i et tyndt lag på en bagepapirsbeklædt plade og bager det ved 180 grader i ca en halv time.
Da Christian smagte det, syntes han ikke, det smagte, som det gjorde den dag, vi først blev præsenteret for det.
Det synes jeg heller ikke.
Måske var min grød for tyk? Måske skulle der kardemomme eller kanel i? Jeg havde ikke en rigtig opskrift. Bare at havregrød skulle bages.
Det kunne jo være et sundt alternativ til kartoffelchips. Men for at det skulle ske, så skulle der arbejdes mere med det på mange fronter. Og det tror jeg ikke, jeg gør. Men nu har jeg prøvet.

11 kommentarer:

  1. Nu har du godt nok lige sagt, at du ikke gider eksperimentere, men jeg kunne forestille mig havregrøden med revet æble i?
    Det er ellers en interessant ny måde at få havregrød på.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ellen, hvis det skal være havregrødschips, så tror jeg ikke revet æble dur. Mon de vil blive sprøde? Men havregrød med revet æble er en god kombi :-)

      Slet
  2. Jeg tror faktisk, at jeg hellere vil undvære chips. Har lidt svært ved, at forestille mig tørret havregrød, undskyld.

    SvarSlet
    Svar
    1. Haha Marianne, da jeg smagte dem til før-jul-arrangementet, kunne jeg ikke gætte, hvad de bestod af. Det var spindelvævstynde, meget sprøde chips.
      Tørret havregrød lyder meget kedeligt :-) :-) :-)

      Slet
  3. Tjek de her hos Valdemarsro: https://www.valdemarsro.dk/havregrodschips-sprode-og-sunde/

    Måske de kan bruges :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak for link Lene. Den vil jeg kigge på. De smagte overraskende godt den dag. Men mine blev så ikke helt så vellykkede :-)

      Slet
  4. Man bliver alligevel lidt nysgerrig....

    SvarSlet