fredag, maj 03, 2019

Ingen grund til uro.

Endelig oprandt dagen for den øjenlægekonsultation, jeg har ventet på, siden optikeren henviste mig sidst i november. Det er lang tid at vente, når ingen kunne forklare mig, hvad det betyder, at RetinaLyse viser uregelmæssig papilkant ou. Optikeren vidste ikke noget. Min egen læge kunne/ville ikke gå ind i det, og jeg var bekymret over det.
Men det faktum, at jeg blev vurderet til venteliste, siger, at det ikke er noget akut. Så det slog jeg mig til ro med til sidst.
Det var en god oplevelse hos øjenlægen. Både han selv og personalet var meget rolige og tillidsvækkende. Jeg fik forklaret, at apparaturet hos øjenlægen er mere præcist. Og for egen regning vil jeg tilføje, at øjenlægen selvfølgelig også har kompetancen til at vurdere billeder og undersøgelser. Det var synsnerven, der var fokus på, og alt var ok. Og jeg var lettet.

Vejret har været meget skiftende i dag. Billedet er fra i morges, da solen skinnede. Nederst til højre er en gren af det nye æbletræ med blomsterknopper, der er lige ved at springe ud.
På vej for at hente min datter i Karup kl 18.40 oplevede jeg voldsom blæst, sne og slud. Efter kort tid skiftede det til solskin og efter en tid til regn. Meget mærkeligt i begyndelsen af maj måned.
Her i aften er der faldet store snefnug, som smelter kort tid efter de rammer jorden.
Jeg har været ude at lægge en plastiksæk over æbletræet. Jeg er bange for, det tager skade af det voldsomme vejr. Sækken dækker ikke alle grene, så det virker nok ikke.
Men man kan da håbe ...

4 kommentarer:

  1. Dejligt dit besøg hos øjenlægen gjorde din frygt til skamme.
    Det skete også her både i går aftes og igen her til morgen, altså det med sne/slud.

    SvarSlet
    Svar
    1. Karin, det var en lettelse, at der ikke var grund til bekymring.
      Jeg tror, det var landsdækkende - sne og slud.

      Slet
  2. Det er altid rart at få klar besked - især når den er god som denne var.
    Vi fik hagl i Nordsjælland. Hvor der ikke kom sol på, lå det til langt op ad formiddagen!

    SvarSlet
    Svar
    1. Ellen, det var virkelig en god besked at få. Det var også sådan her, at sne og hagl blev liggende, hvor der var skygge til langt op ad formiddagen. Tænk, i maj!

      Slet