onsdag, maj 22, 2019

Majudsigt.

Jeg har årets bedste udsigt i de her dage, mens min genbos store, flotte guldregn blomstrer i baggrunden med min syren i forgrunden.
Billedet er taget for et par dage siden. Syren-tiden er desværre på retur. Der er sådan en vidunderlig duft omkring  den, i den korte tid det varer.


6 kommentarer:

  1. Maj er bare en af de bedste måneder, hvad alskens blomstrende træer og buske angår - det er synd, at sæsonen er så kort ... men måske er det netop derfor, vi nyder den så meget mere.

    SvarSlet
  2. Hvor er det smukt!
    Jeg har desværre hverken syrener elle guldregn, men holder utroligt meget af synet af dem begge - de var i min barndoms have.

    SvarSlet
  3. Hvor er det smukt. Det er så ærgerligt, at syrenerne allerede er på retur, - jeg synes næsten ikke, jeg har nået at nyde dem i år.

    SvarSlet
  4. Ellen, Madame, Eva, tak for jeres kommentarer. Det smukke syn er allerede forbi, men jeg nød det, så længe det varede :-)

    SvarSlet
  5. Hvor er det en smuk udsigt. Kan "dufte" hvor dejligt det er.
    Maj har været lidt for kold til nydelsen er nået helt hjem til mig.

    SvarSlet
  6. Ekte Kjærlighet Stave Caster Dr. Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velhavende staver, Beskyttelsesformer, fruktbarhetstasting. Kontaktinfo
    (Email: templeofanswer@hotmail.co.uk
    Ring, Viber og whatsapp +2348155425481)

    SvarSlet