onsdag, december 04, 2019

Udsigt til et nyt søbad.

Der skal snart ske noget ude ved Almind sø.
Nu er der kommet et informationsskilt op.
Det bliver uden tvivl et meget dejligt badeanlæg, når det bliver færdigt. Men anlægstiden bliver rigtig træls. Der er så meget anlægsarbejde i nærheden af mig. Nordskovvejen, hvor der bliver spunset med høje dumpe lyde. Og boligbyggeri med tilsvarende høje lyde i Østergadekrydset. Den formildende omstændighed er, at den larmende del af byggeriet nok er overstået, når vi igen begynder at opholde os mere udenfor.
Hvis vi følger den stiplede linje kommer vi hen til en badebro, og det forlyder, at der vil blive sat et skur op til omklædning.
Så det går nok altsammen.

Der var blæsende i går.
Vandet er 6 grader nu, og der var egentlig ikke så mange opmuntrende omstændigheder i det grå lys. Men vi fik det kolde gys og varmen bagefter.

4 kommentarer:

 1. Det er altid irriterende at høre på støj og larm, der ikke er ens egen, så at sige. Jeg håber ikke, det når at blive alt for generende.
  'Danmarks Outdoor hovedstad' - hvad er nu det for noget pjat? ;-)
  Nå. De satte da i det mindste ikke apostrof i 'Danmarks' ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, Silkeborg er (selv-udråbt!)Danmarks outdoor hovedstad :-) med egen bestyrelse, der arbejder på at gøre brandet kendt. https://danmarksoutdoorhovedstad.com/om/
   På https://www.outmore.dk/ kan du købe forskelligt udstyr til udendørsliv (min svigersøn og hans bror)

   Slet
 2. Byggeri er altid irriterende, så man messer tålmodigt, det skal være skidt før det bliver godt :-)

  Håber at du kan få lov til at nyde dine svømmeture i ro og fred.

  SvarSlet
 3. Lene, det er en god messe :-)
  Beboerne i den boligblok, der ligger tættest på Nordskovvejen kan blive evakueret til hotel Scandic i de her dage, da der arbejdes med pilotering og spuns.
  Det går nok med vores bade :-)

  SvarSlet