mandag, juni 15, 2020

Som første skoledag?

Jeg havde det lidt som første skoledag, da jeg gjorde klar til at gå over til træning i morges :-) Ja, jeg ved det godt, men overdrivelse fremmer forståelsen, ikke? Men spørgsmålet var, om kunne jeg følge med efter tre måneders pause?
Den blå løber var rullet ud foran Sportscentret. Den passede perfekt til den blå himmel.
Hvorfor egentlig ikke en rød løber?
Fitness-holdstørrelsen er nu reduceret fra 32 til 18, og hvor var det godt at stå med så god afstand, at vi ikke behøvede at være opmærksom på, om vi ramte hinanden, når vi svingede med armene.
Programmet, øvelserne og musikken var det kendte, men vores dygtige instruktør havde til en begyndelse skruet tempoet lidt ned. Det var lige tilpas og så godt.
Vi skal have egne måtter med. Og i stedet for at bruge håndvægte og elastikker, så brugte vi i dag kun et sæt håndvægte, som vi hver især sprittede af, da vi var færdige.
I caféområdet må kun seks opholde sig, så vi kan ikke klumpe os sammen om kaffemaskinen efterfølgende ,som vi plejede før. Det var det eneste lidt kedelige. Men det var hyggeligt at ses igen, og jeg havde den kendte følelse af god energi, da jeg gik derfra.
Jeg har besluttet ikke at genoptage yoga. Mit knæled med den gamle skade, og mit ene håndled kan ikke holde stillingen i mange tilfælde, fordi det gør ondt. Jeg kan godt gå ind i alle de stillinger, vi har i programmet, men jeg kan ikke holde dem. Og det er netop der, balance- og styrketræningen ligger.

Jeg vil i stedet gå til pilates, som jeg har gjort før, og som jeg også synes er en god træningsform.

3 kommentarer:

 1. Det er dejligt, at du har mulighed for at træne igen.
  Jeg er imponeret over, at du går til træning og nu snart også til pilates. Jeg burde også målrette få en sund form motion og ikke kun gå ture og lave havearbejde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er glad for træning, når det foregår sammen med andre :-)
   At gå ture er vel noget af den bedste motion og kombineret med havearbejde, er du vist godt dækket ind, tror jeg.

   Slet
 2. Alle de andre har jo også holdt tre måneders pause, så I var nok i samme båd, men det må alligevel have været lidt hårdt at starte igen :-)
  John glæder sig sådan, til GLAD-træningen fortsætter, men han har endnu ikke hørt noget ...

  SvarSlet